wo 27 nov 2019, 18.15
Basement, ruimte 0

CIRCL College Tour #12: Shift Happens! – Van Ego naar Eco

Ruud Veltenaar neemt je mee op expeditie naar een duurzame wereld waarin de relatie tussen de mens en omgeving centraal staat!
Gratis, extern reserveren

Terug naar de collegebanken met CIRCL College Tour! In dit programma leer je alles over thema's die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Iedere maand nodigen we een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege te geven over de wetenschappelijke ontwikkelingen van de toekomst.

Met in deze editie: Ruud Veltenaar

Onze wereld verandert snel en radicaal en deze transformatie zal nog generaties lang aanhouden. Een mogelijk aanstaande ecologische crisis dwingt organisaties en mensen om het denken, doen en laten te onderzoeken en nieuwe oplossingen te vinden voor oude problemen. Het goede nieuws is dat als wij mensen het probleem zijn, wij ook de oplossing zijn. Tijdens dit inspiriment neemt Ruud Veltenaar de deelnemers op een expeditie naar de aandienende toekomst en deelt hij zijn visie en oplossingen hoe we een wereld kunnen creëren waarnaar we allemaal verlangen onder het motto: Doing Good (creëren van financiële, sociale en ecologische waarde) resulteert in Doing Well (geld verdienen).

Ben je ook benieuwd naar de expeditie, en wil je weten wat je morgen anders kan doen? Kom dan naar het college!

Programma

18:15 - Ontvangst
18:30 - Aanvangst & Welkom
18:40 - College Ruud Veltenaar
19:20 - Q&A met Egidio Bundel
19:40 - Afsluiting & borrel
Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.