wo 26 feb 2020, 18.15 - 21.00
CIRCL - Event Space

CIRCL College Tour #14: Mobiliteit- en energiesysteem van de toekomst?

De elektrische auto wordt een batterij op wielen en betekent dat het einde van het autobezit mogelijk in zicht is. Is dit de duurzame revolutie in de stad?
Gratis toegang

Terug naar de collegebanken met CIRCL College Tour! In dit programma leer je alles over thema's die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Iedere maand nodigen we een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege te geven over de wetenschappelijke ontwikkelingen van de toekomst.

Met in deze editie: Robin Berg, We Drive Solar

Eindeloze en zorgeloze mobiliteit met de kracht van de zon. Dit klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Is dit realiseerbaar om daarmee de komende decennia klimaatontwrichting te voorkomen? Volgens Robin Berg is dit de weg naar een duurzame stad. Robin Berg begon een klein project in de Utrechtse wijk Lombok waar op lokaal opgewekte energie mobiliteit wordt aangeboden.

Inmiddels is er wereldwijde interesse in deze combinatie van duurzame energieopwekking en eindeloze en zorgeloze mobiliteit in nieuwe en bestaande wijken. We Drive Solar maakt duurzame mobiliteit tastbaar. Tijdens dit college neemt Robin Berg ons mee in de laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van duurzame mobiliteit, energieopslag en de stad van de toekomst.

Ben je ook benieuwd naar zijn visie? Kom dan naar het college!

Met in dit college onder anderen

Programma

18:15 - Ontvangst
18:30 - Aanvangst & Welkom
18:40 - Hoorcollege Robin Berg
19:20 - Q&A met Rick van Hemert
19:40 - Afsluiting & borrel
CIRCL College Tour
Terug naar de collegebanken met CIRCL College Tour. In dit programma leer je alles over thema's die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Iedere maand nodigen we een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege te geven over de wetenschappelijke ontwikkelingen van de toekomst.
Bekijk meer
Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.