woensdag 13 mei 2020, 18.00 - 19.15

CIRCL College Tour #16: Leiderschap. Kun jij het nog volgen?

Welk leiderschap is er nodig om de wereld van nu richting te geven? Laat je inspireren om jouw eigen visie op leiderschap te ontwikkelen en ernaar te leven.

Gratis toegang

Livestream

In samenwerking met

hanze logo

Terug naar de collegebanken met CIRCL College Tour! In dit programma leer je alles over thema's die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Iedere maand nodigen we een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege te geven over de wetenschappelijke ontwikkelingen van de toekomst.

Met in deze editie:  Thecla Goossens

Ben jij een leider of een volger? In beide rollen is het belangrijk om iets van leiderschap af te weten. In deze historisch filosofische verkenning van leiderschap neemt Thecla Goossens je mee door het gedachtegoed rond leiders en volgers. Met voorbeelden uit de kunsten – muziek, dans, film – laat zij zien dat leiderschap veel vormen kan aannemen. Dat leidt uiteindelijk tot een aantal vragen die iedere leider, en iedere volger, zichzelf regelmatig zou moeten stellen.

Wil je ook geinspireerd worden om jouw eigen visie op leiderschap te ontwikkelen? Meld je aan via de aanmeldknop op deze pagina. Je ontvangt daarna een bevestiging van aanmelding en op de dag zelf ontvang je een link naar de webinar.

Geen link ontvangen? Neem dan contact op met Maartje de Ruig.

 

Een betere leider maakt een betere toekomst.

Thecla L.L. Goossens (1963) is filosoof en communicatiekundige met ruim twintig jaar ervaring in verschillende functies in het vakgebied van human resources management. Als hogeschooldocent en onderzoeker aan de Hanzehogeschool Groningen is zij verantwoordelijk voor de leerlijnen organisatiepsychologie, leiderschap en ethiek. Ze gaf een aantal jaren filosofieles in het middelbaar onderwijs. Nu doceert en traint zij in verschillende (post)hbo- en masteropleidingen en begeleidt leergroepen. Daarnaast schreef ze meerdere boeken waaronder het recent verschenen “Leiderschap – een gids”

 

Programma

  • 17:45 - Digitale inloop
  • 18:00 - Aanvangst & Welkom
  • 18:15 - Hoorcollege Thecla Gossens
  • 18:55 - Q&A met Edson Hato
  • 19:15 - Afsluiting
CIRCL College Tour
Terug naar de collegebanken met CIRCL College Tour! In dit programma leer je alles over thema's die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Iedere maand nodigen we een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege te geven over de ontwikkelingen op het thema dat centraal staat.
Naar reeks