Colleges & Masterclasses

woensdag 30 sep 2020, 18.00 - 19.15

CIRCL College Tour #19: Voedselomgeving van de toekomst

Hoe ziet de ideale gezonde & duurzame voedselomgeving eruit? En wat is hiervoor nodig?

Gratis toegang

In samenwerking met

Smaackmakers Incorporated definitief
ABN-AMRO_Logo_new_colors.svg

Terug naar de collegebanken met CIRCL College Tour! In dit programma leer je alles over thema's die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Iedere maand nodigen we een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege te geven over de wetenschappelijke ontwikkelingen van de toekomst.

Met in deze editie:  Natascha Kooiman

Is het jou wel eens opgevallen dat we continu worden blootgesteld aan ongezonde ‘eetverleidingen’, bijvoorbeeld in het centrum van jouw stad? En dat terwijl ons continu verteld wordt dat we gezonder moeten eten. Opmerkelijk toch?

Steeds meer gemeenten en steden willen hun burgers helpen. Maar dat lijkt nog niet zo simpel. Waar lopen zij tegenaan en wat is er nodig om stappen te zetten richting een duurzame en gezonde voedselomgeving? En hoe ziet onze voedselomgeving er dan in de toekomst uit? Natascha Kooiman, adviseur bij Smaackmakers en expert voedselomgeving vertelt het je allemaal in deze editie van CIRCL College Tour.

Ben je ook nieuwsgierig geworden? Meld je dan snel aan voor het college!

Deze aflevering is zowel online (webinar) als op locatie (meet-up) in Circl bij te wonen. Lees hieronder meer over de twee opties en hoe jij je kan aanmelden.

1. WEBINAR [18.00–19.15 uur]

De webinar vindt plaats tussen 18.00 – 19:15 uur en je kan je aanmelden via de knop bovenaan deze pagina.

 

2. MEET-UP [17.45–19.15 uur]

We zijn blij dat we de deuren van Circl weer mogen openen voor jullie. Het is daardoor voor 30 personen mogelijk het programma live vanuit Circl bij te wonen*.  Stuur een mail o.v.v. ‘college tour’ waarin je aangeeft dat jij graag aanwezig bent. De eerste 30 personen ontvangen een uitnodiging!

 

*Wij zorgen uiteraard dat alle live ontmoetingen op gepaste afstand plaatsvinden en er rekening wordt gehouden met alle regels omtrent de bestrijding van Covid-19.

CIRCL College Tour
Terug naar de collegebanken met CIRCL College Tour! In dit programma leer je alles over thema's die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Iedere maand nodigen we een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege te geven over de ontwikkelingen op het thema dat centraal staat.
Naar reeks