English
Colleges & Masterclasses
wo 30 sep, 18.00
Event space, Circl

CIRCL College Tour #19: Voedselomgeving van de toekomst

Hoe ziet de ideale gezonde & duurzame voedselomgeving eruit? En wat is hiervoor nodig?
Gratis, extern reserveren

Terug naar de collegebanken met CIRCL College Tour! In dit programma leer je alles over thema's die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Iedere maand nodigen we een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege te geven over de wetenschappelijke ontwikkelingen van de toekomst.

Met in deze editie:  Natascha Kooiman

Is het jou wel eens opgevallen dat we continu worden blootgesteld aan ongezonde ‘eetverleidingen’, bijvoorbeeld in het centrum van jouw stad? En dat terwijl ons continu verteld wordt dat we gezonder moeten eten. Opmerkelijk toch?

Steeds meer gemeenten en steden willen hun burgers helpen. Maar dat lijkt nog niet zo simpel. Waar lopen zij tegenaan en wat is er nodig om stappen te zetten richting een duurzame en gezonde voedselomgeving? En hoe ziet onze voedselomgeving er dan in de toekomst uit? Natascha Kooiman, adviseur bij Smaackmakers en expert voedselomgeving vertelt het je allemaal in deze editie van CIRCL College Tour.

Ben je ook nieuwsgierig geworden? Meld je dan snel aan voor het college!

 

***Wij zorgen uiteraard dat alle live ontmoetingen op gepaste afstand plaatsvinden en er rekening wordt gehouden met alle regels omtrent de bestrijding van Covid-19.

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.