Colleges & Masterclasses

dinsdag 31 mei 2022, 17.00 - 18.00

CIRCL College Tour #30: PRETOPIA – Impactondernemerschap bekeken met een toekomstbril

Een toekomstverkenning met Stefaan Vandist voor ondernemers die met duurzame innovatie het verschil willen maken

Gratis toegang

Livestream

In samenwerking met

ABN-AMRO_Logo_new_colors.svg

Terug naar de collegebanken met CIRCL College Tour! In dit programma leer je alles over thema's die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Iedere maand nodigen we een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege te geven over de wetenschappelijke ontwikkelingen van de toekomst.

Met in deze editie: Stefaan Vandist

Net zoals in zijn boek Pretopia neemt toekomstverkenner Stefaan Vandist ons mee op pelgrimstocht. De route leidt langs creatieve broedplaatsen waar de toekomst al in de steigers staat. De stip aan de horizon is niet alleen een samenleving die duurzamer is, maar ook aantrekkelijker om in te leven. Samen ontdekken we hoe je, geïnspireerd door grote mondiale uitdagingen, duurzame activiteiten kan schalen in de economie.

Stefaan Vandist werkt als innovatiestrateeg en toekomstverkenner met zijn team switchrs.com rond duurzaamheidsopgaven voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers gaande van stad Antwerpen tot Ecover en het muziekfestival Tomorrowland.

Ben jij ook benieuwd naar zijn visie op de transitie naar een duurzame, circulaire economie? Meld je dan snel aan!

CIRCL College Tour
Terug naar de collegebanken met CIRCL College Tour! In dit programma leer je alles over thema's die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Iedere aflevering nodigen we een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege te geven over de ontwikkelingen op het thema dat centraal staat.
Naar reeks