Colleges & Masterclasses
wo 31 aug, 17.00 - 18.00
Webinar

CIRCL College Tour #31: Concreet Circulair!

Professor André Nijhof neemt ons mee in de competenties die voortrekkers op het gebied van de circulaire economie moeten hebben.
Gratis, extern reserveren

Terug naar de collegebanken met CIRCL College Tour! In dit programma leer je alles over thema's die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Iedere maand nodigen we een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege te geven over de wetenschappelijke ontwikkelingen van de toekomst.

Met in deze editie: Andre Nijhof

Stichting Sustainability University en Nyenrode Business Universiteit hebben hun krachten gebundeld om zicht te geven op boeiende ontwikkelingen in de circulaire economie.

Dit heeft onder meer geleid tot:

  • De beschrijving van 51 Nederlandse cases uit allerlei sectoren. Dit geeft een beeld van het brede terrein waarop de circulaire economie in Nederland wordt toegepast.
  • 4 deepdives waarin enkele cases diepgaander worden geanalyseerd door in te gaan op de rol van de professional bij de ontwikkeling van die case. Dit laat zien wat er nodig is voor opschaling van circulaire initiatieven. En dat ook de circulaire economie (CE) uiteindelijk mensenwerk is.
  • De handleiding CE transitiemanagement. Hiermee krijgen geïnteresseerden een state of the art overzicht van wat er speelt in de circulaire economie en welke competenties nodig zijn om een effectieve circulaire economie professional te zijn.

Deze activiteiten zijn mogelijk gemaakt door de Goldschmeding Foundation en daardoor gratis te gebruiken door iedereen die de ontwikkeling van de circulaire economie wil versterken. In dit college word je meegenomen in de resultaten van het onderzoek en wat circulaire economie profesionals daar mee kunnen om de transitie naar een circulaire economie te versnellen. Hiermee wordt circulariteit concreet gemaakt!

Ben je ook benieuwd naar de visie van André Nijhof? Meld je dan snel aan!

CIRCL College Tour
Terug naar de collegebanken met CIRCL College Tour. In dit programma leer je alles over thema's die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Iedere maand nodigen we een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege te geven over de wetenschappelijke ontwikkelingen van de toekomst.
Bekijk meer
Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.