Colleges & Masterclasses
vr 21 apr, 16.00 - 17.15
CIRCL

CIRCL College Tour #35: Biodiversiteit in het bedrijfsleven

Hoe bepalen we de economische waarde van biodiversiteit? En wie betaalt ervoor?
Gratis toegang

Terug naar de collegebanken met CIRCL College Tour! In dit programma leer je alles over thema's die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Iedere maand nodigen we een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege te geven over de ontwikkelingen op het thema dat centraal staat.

Met in deze editie: Frederiek van Lienen

Biodiversiteit is het kloppende hart van onze planeet. Het is meer dan alleen de verscheidenheid van planten en dieren – het is een indicator voor de gezondheid en functionering van onze leefomgeving. Maar hoe zorgen we ervoor dat biodiversiteit en ons natuurlijk kapitaal een blijvende plek krijgen in onze economie? Hoe kunnen we nieuwe business modellen ontwikkelen die de landbouw, voedselsystemen en andere sectoren die afhankelijk zijn van de natuurlijke wereld ondersteunen?

In dit college neemt Frederiek van Lienen, oprichter van Biodiversity in Business, je mee in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van waardering, beprijzing en business concepten om biodiversiteit te bevorderen. Ontdek hoe jij als belanghebbende in de landbouw, het voedselsysteem en andere sectoren die afhankelijk zijn van natuurlijk kapitaal, kunt bijdragen aan een duurzamere toekomst. Meld je snel aan!

CIRCL College Tour
Terug naar de collegebanken met CIRCL College Tour. In dit programma leer je alles over thema's die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Iedere maand nodigen we een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege te geven over de wetenschappelijke ontwikkelingen van de toekomst.
Bekijk meer
Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.