Colleges & Masterclasses

woensdag 20 sep 2023, 12.00 - 13.15

CIRCL College Tour #37: Elisa Achterberg over circulaire financiering

De 4 belangrijkste stappen naar een financierbare circulaire PaaS-onderneming

In samenwerking met

circular finance lab
ABN AMRO
Het groene brein2

In deze aflevering van CIRCL College Tour spreken we Elisa Achterberg over de financieringsuitdagingen van circulaire ondernemers.

Met in deze editie: Elisa Achterberg

Terug naar de collegebanken met CIRCL College Tour! In dit programma leer je alles over thema’s die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Iedere maand nodigen we een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege te geven over de ontwikkelingen op het thema dat centraal staat.

Elisa Achterberg is multi-gepassioneerd ondernemer en zit in de Top50 Women in Sustainable Finance 2022. We gaan met haar in gesprek over de uitdagingen die circulaire ondernemers ondervinden bij het aantrekken van financiering en wat je als ondernemer daaraan kan doen.

Je leert onder andere:
– De grootst gemaakte fout in circulair ondernemerschap en hoe je die voorkomt;
– Waarom circulaire bedrijven hun groei niet zoeken in meer en waarin dan wel;
– Hoe je je onderneming financierbaar kunt maken en daarmee meteen de financiële sector hervormd;
– Of jij echte impact maakt door 7 vragen te beantwoorden;
– 3 goede circulaire bedrijfsideeën.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Meld je dan snel aan om in deze aflevering meer te leren over de belangrijkste stappen naar een financierbare circulaire (PaaS-)onderneming!

Met in dit college onder anderen

CIRCL College Tour
Terug naar de collegebanken met CIRCL College Tour! In dit programma leer je alles over thema's die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Iedere aflevering nodigen we een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege te geven over de ontwikkelingen op het thema dat centraal staat.
Naar reeks