Circl rondleiding

woensdag 2 sep 2020, 12.00

Circl Rondleidingen op de anderhalve meter

In dit uurtje nemen we je mee on tour door Circl en kom je alle circulaire ins & outs te weten.
CIRCL-Openingsweek-dinsdag-173

Gratis toegang

CIRCL - Event Space

Ontwikkeld door

Ook in het anderhalve meter tijdperk delen wij graag onze ervaringen met circulair bouwen, de verhalen achter de hergebruikte materialen en de werkwijze van het restaurant, met jou. Daarom geven wij nu iedere eerste woensdag van de maand een ‘virtuele rondleiding door Circl. Dit doen wij voor maximaal negen personen in een van onze zalen, uiteraard op anderhalve meter afstand.
Nieuwsgierig? Kijk voor de precieze data in de agenda en meld je aan. Er zijn maar een maximaal aantal plekken beschikbaar per keer. Wil je meerdere personen in een keer aanmelden, stuur dan een e-mail naar [email protected].
De tour wordt standaard gegeven in het Nederlands en is op open inschrijving voor iedereen. We verzamelen bij de balie op de begane grond, links van het restaurant.

Digitale rondleiding op maat of andere wensen

Wil je met een gezelschap meer te weten komen over Circl in het algemeen of ben je geïnteresseerd in een bepaald aspect; de architectuur of techniek dan kan onze partner De Gebouwengids een virtuele rondleiding op maat verzorgen. Stuur voor meer informatie een e-mail naar [email protected]