donderdag 16 jun 2022, 12.00 - 13.00

Circl X Utrecht: Verborgen Impact

Effectief verduurzamen door inzicht in jouw verborgen impact. Het programma vindt op locatie plaats in de ABN AMRO vestiging op Stadsplateau 20 in Utrecht.
pexels-photo-2764942

Gratis toegang

Weet jij de complete impact van de producten die jouw bedrijf verkoopt, de producten of diensten waarin je investeert of de spullen die je koopt? De meeste impact heeft al plaatsgevonden voordat een product in de winkel ligt. Als deze verborgen impact wordt meegenomen kun je veel effectiever verduurzamen. In deze lezing krijg je heldere inzichten over de valkuilen en blinde vlekken in een verduurzamingsaanpak. Deze inzichten worden vertaald naar de praktijk: waar kan jij in jouw bedrijf of project mee aan de slag, en vooral: hoe?

De lezing wordt gegeven door Babette Porcelijn. Met haar studie Industrieel Ontwerpen aan de TU delft heeft ze alles geleerd over processen en ketenanalyse. In 2016 heeft ze uitvoering onderzoek gedaan naar welke rol de westerse consumenten hebben in klimaatverandering en andere duurzaamheidsvraagstukken. Dit resulteerde in het boek ‘Verborgen Impact’ en een tool om jouw verborgen impact in kaart te brengen.  

                                                                                                                                                                      Let op: Het programma vind op locatie plaats in de ABN AMRO vestiging op Stadsplateau 20 in Utrecht. Via de aanmeldknop kun je je aanmelden op abnamro.nl.