Week van de Circulaire Economie
Vandaag, 08.00 - 10.30
CIRCL - Basement

PaaS: Van bleeder naar cashcow

Plenair + Deelsessie #1 | Circulaire Businesscase: van bleeder naar cashcow
Gratis toegang
Je kunt fysiek bij dit programma aanwezig zijn. Meld je aan.

Dit programma bestaat uit de volgende onderdelen:

Vanaf 8:00u start de inloop

  • 08:30 – 09:15 | Product-as-a-Service: Kansrijke aanvulling op uw circulaire business? (plenair)
  • 09:30 – 10:30 | Deelsessie #1 – Circulaire Businesscase: van bleeder naar cashcow

Product-as-a-Service: kansrijke aanvulling op jouw business? (plenair)

Waarom is circulariteit belangrijk voor jouw bedrijf en hoe kan Product-as-a-Service daaraan bijdragen?

Chainable maakt circulaire en modulaire keukens voor woningcorporaties en beleggers. Zij brengen dit op de markt middels Kitchen-as-a-Service. Het oerhollandse KaaS. Hoe zet je eigenlijk een nieuw businessmodel in de markt voor een doelgroep die hier (nog) niet zo op aanslaat? Hoe pas je je model daarop aan?

Jordy van Osch, co-founder en CTO van Chainable neemt je mee in de ontstaansgeschiedenis, het circulaire product, het businessmodel en de beoogde ketenverandering van Chainable. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn product- en propositieontwikkeling, samenwerkingen, services, (voor)financiering en de rol van data bij een circulair model. Wil jij hier ook meer over leren? Meld je dan snel aan!

Deelsessie #1 | Circulaire Businesscase: van bleeder naar cashcow

Hoe kan jij je verdienmodel versterken met terugkerende inkomsten die tevens een bijdrage leveren aan een circulaire economie? 

De route naar PaaS met uit de praktijk gegrepen voorbeelden die antwoord geven op de vragen: Wat is jouw Masterplan? Hoe valideer je de businesscase? Hoe organiseer je het?

Jij bent gewend om producten te maken. Services zie jij als verlengstuk van jouw product, terwijl het een op zichzelf staande propositie is met veel waarde voor jouw klant. Echter, “Alles is Service”. Vanuit deze zienswijze nemen we je mee in hoe jij de waarde en circulariteit van jouw producten kunt vergroten met diensten, of producten zelfs als een dienst aan kunt bieden.

Arno Eussen heeft een in de praktijk bewezen en door de wetenschap onderbouwd stappenplan ontwikkeld, waarmee duidelijk wordt hoe ook jouw bedrijf waardevolle PaaS proposities kan toevoegen en wat de impact is op de verschillende bedrijfsplanonderdelen.

Je kunt dit programma alleen fysiek in Circl bijwonen.

Week van de Circulaire Economie
Bekijk meer
Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.