Workshops

woensdag 17 mei, 18.45 - 19.45

CSRD in één uur | Break-out sessie Biodiversity X Finance

De Europese rapportage regels over grondstoffen en circulariteit
alexander-abero-OypnYfdiQgg-unsplash

Gratis toegang

CIRCL - Zaal 4

Ontwikkeld door

CSRD Academy_logo (1)

CSRD Academy

In samenwerking met

C I R C L+ABN

In een uur loopt een expert van de CSRD Academy langs de vereiste rapportage regels die de EU voorschrijft voor grote en middel grote bedrijven, de komende jaren. Hoe kun je hieraan voldoen? Hoe zorg je dat je de juiste kennis en vaardigheden hebt in de organisatie?

Komt impact op de balans van jouw bedrijf? Alle grote bedrijven in Europa moeten de komende jaren rapporteren over hun impact op de samenleving, in het kader van de nieuwe CSRD regelgeving. Dit betekent onder meer dat bedrijven transparant moeten maken hoe wat hun beleid is op biodiversiteit, mensenrechten en anti-corruptie. En niet alleen beleid, ook de resultaten daarvan moeten gedeeld worden – op een manier die het mogelijk maakt bedrijven één-op-één op hun duurzaamheid te vergelijken.

Gedurende deze sessie legt een CSRD expert van de CSRD Academy uit hoe je hier concreet werk van kunt maken en welke stappen je kunt nemen om op tijd klaar te staan voor CSRD.

Welke kennis en vaardigheden heb jij nodig in jouw team, om je impact te laten zien en te verbeteren? Meld je snel aan om erachter te komen!

Programma

  • 18:30 - 18:45 | Inloop
  • 18:45 - 19:45 | CSRD in één uur
  • 20:00 - 21:00 | Plenair programma - CSRD: Van transparantie naar transformatie
Biodiversity x Finance
In deze reeks bespreken we met verschillende experts, stakeholders en professionals hoe we biodiversiteit aan financiële belangen kunnen koppelen voor het behoud van een leefbare wereld.
Naar reeks