za 5 okt 2019, 10.00
CIRCL

Dag van de Dyslexie 2019

De kansen van de dyslexie

Dyslexie kent, naast de uitdagingen, ook een andere kant die juist kansen biedt. Want iedereen is ergens niet goed in en ergens anders juist goed in. Zo ook bij dyslexie. Tijd om daar op in te zoomen tijdens de Dag van Dyslexie. Door middel van nationale en internationale sprekers, verschillende workshops, het expert panel en de papa-en-mama-desk zullen we jullie meenemen in deze positieve visi

TWEE PROGRAMMA’S
Om er voor te zorgen dat er voor iedereen wat te doen is en iedereen kan komen, hebben we niet één maar twee programma’s!

Het DAG programma (10 – 17 uur) vol met informatieve en inspirerende sprekers uit binnen- en buitenland, break-out sessies en koffie/thee en lunch.

Het DOE programma (11-16 uur doorlopend). Mocht je niet de hele dag kunnen komen of wil je samen met je kind komen, geen zorgen. De hele dag zijn er workshops voor ouder en/of kind, informatie over leuke nieuwe producten en zijn er veel ervaringsdeskundigen en dyslecten aanwezig voor tips en het delen van ervaringen.

VOOR WIE
Ben je een jonge of volwassen dyslect, ouder, partner, remedial teacher, dyslexie begeleider, orthopedagoog, leerkracht, intern begeleider, zorgcoördinator, werkgever, of gewoon geïnteresseerd in dyslexie? Dit is jouw KANS om meer te weten te komen over het 360º beeld van dyslexie!

Met in dit programma onder anderen

Emilio Guzman
Cabaretier
Rod Nicolson
Professor en hoofd van de faculteit psychologie aan de Edge Hill Universiteit (UK)
Dean Bragonier
Ondernemer en oprichter van NoticeAbility
Merijn Everaarts
Oprichter en eigenaar van Dopper
Rinka van Zundert
Expert in de Positieve Psychologie en de ontwikkelaar van de ‘heleschool- benadering
Mark Mieras
Dyslectische wetenschapsjournalist & natuurkundige
Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.