English
Circulariteit
vr 7 feb, 13.30u
Circl

De toekomst van de marketeer

Hoe kun je als marketeer bijdragen aan een toekomstbestendige planeet?
Gratis, extern reserveren

Klimaatverandering, grondstoffen die op raken, leasen ipv kopen. De wereld zoals we die kennen, is flink aan het veranderen. We staan voor grote uitdagingen, maar gelukkig zijn er ook oplossingen voorhanden. Voor een systeemverandering is iedereen nodig, ook marketeers. Wat kun je als marketeer leren van circulaire merken groot maken en grote merken circulair? En hoe voorkom je 'purpose-washing'? De line-up bestaat uit A-merken, bekende disrupters en wetenschappers die samen in gesprek gaan over de skillset van de marketeers van de toekomst. We gaan op zoek naar succesformules van circulaire merken en je kunt een quick scan voor je merk krijgen bij de circulaire waarzegger. Liever één op één advies? Kom dan einde middag naar de Genius Bar om een expert te spreken! https://circl.nl/programma/geniusbar-vr

Programma

13.30-15.00u Plenair programma (english)

We beginnen met een keynote van internationaal gerenommeerd spreker Thomas Kolster, een Deense marketing activist, die al 18 jaar bezig is om merken te verduurzamen. Hij is de oprichter van de Goodvertising company en zal uiteenzetten hoe je purpose-washing kunt voorkomen, en als merk echt bij kunt dragen aan een toekomstbestendige planeet.
Annick de Wit zorgt voor een verdieping op deze keynote; wat kun je met dit verhaal in je eigen werk?
Vervolgens gaan we in gesprek met Jesper van impactmerk Seepje, Charlotte van global brand Philips en Sander van communicatiebureau Heldergroen over hun visie op de marketeer van de toekomst.

15.00u-17.00u Breakouts

In twee rondes breakouts kun je kiezen uit een quickscan van je merk bij de Circulaire Waarzegger, een uitgebreide workshop van Thomas Kolster over leadership en merktransformatie, een crashcourse circulariteit van Circle Economy, insightstories van impactmerken Seepje en Kromkommer of een workshop Aikido om je te wapenen tegen collega's met weerstand.

17.00u-18.00u Geniusbar

Kom voor een lekker drankje en een goed één-op-één gesprek naar de Geniusbar en ontmoet de experts van de middag live.

Week van de Circulaire Economie
Bekijk meer
Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.