Seminar
vr 16 sep 2022, 09.30 - 12.00
CIRCL - Zaal 0

De Welzijnsmonitor 2022

Ontdek LIVE in Circl hoe het welzijn van de werkende Nederlander zich na de pandemie heeft ontwikkeld binnen de economische sectoren
Gratis toegang

Het werven van personeel is een ongekende opgave: het is bijna alsof werkgevers bij werknemers solliciteren, in plaats van andersom. Om personeel vast te houden én aan te trekken, is aandacht voor het welzijn van werknemers cruciaal. In dit fysieke event, live bij Circl, kun jij met experts van verschillende disciplines in gesprek hoe het welzijn van medewerkers te verhogen. Meld je aan, vraag de experts het hemd van het lijf en discusieer mee.

Om in de toekomst relevant te blijven, moet het welzijn van personeel vaker een uitgangspunt zijn. De Welzijnsmonitor van ABN AMRO biedt daar handvatten voor. Het welzijn is op meerdere indicatoren onderzocht en geeft concrete handvatten om vorm te geven aan het welzijn van medewerkers.

De uitkomsten van het onderzoek zijn leidraad voor het gesprek wat de vier experts voeren. Zij hebben allen een verschillende achtergrond maar maken zich allemaal hard voor het thema welzijn op de arbeidsmarkt. In deze sessie ontleden zij gezamenlijk de uitdagingen en kansen die zij zien in de arbeidsmarkt en zoeken zij de nuances in de verschillende belangen van werkgevers en werknemers.

Op vrijdagochtend 16 september kun jij ook in gesprek met deze experts. Kom naar Circl en vraag de experts het hemd van het lijf.

Kun je er niet bij zijn? Kijk dan achteraf het programma terug op deze pagina.

Programma

9:30 Inloop
10:00 Start sessie
10:05 Presentatie Welzijnsmonitor
10.15 Panel gesprek
11.00 Einde plenaire sessie

Gelegenheid tot napraten en netwerken onder het genot van een kopje koffie

12.00 Einde programma
De economie op de tekentafel
Bekijk meer
Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.