Workshops Colleges & Masterclasses
do 20 apr, 09.30 - 13.00
CIRCL

Duurzaam Geld Zoekt Circulair Ondernemer

Gratis toegang

Jij als ondernemer wil een positieve impact maken op het klimaat en ziet circulariteit als grote kans. Maar voor circulair ondernemerschap en innovatie is financiering nog vaak een uitdaging. Wat voor financieringsvorm past het beste bij jouw propositie? En hoe kom je in contact met de financier die bij jou past? Duurzaam Geld Zoekt Circulair Ondernemer helpt jou hierbij! Dus heb jij een circulaire onderneming en een concrete financieringsvraag? Lees hieronder verder en meld je aan!

Programma

9.30-10.00 | Inloop
10.00-12.00 | Speeddates en workshops
12.00-13.00 | Lunch (optioneel)

Op 20 april organiseert Versnellingshuis NL Circulair in samenwerking met CIRCL – ABN Amro en Circular Finance Lab Duurzaam Geld Zoekt Circulair Ondernemer. Tijdens dit evenement kom je in contact met diverse financiers met ‘duurzaam geld’: van (familie)fonds en bank tot subsidiegever en impact investeerder.

Na een inspirerende opening volgen verschillende rondes van speeddates tussen ondernemer en financier. Hierin kan een samenwerking tot stand komen en een financieringsbehoefte voor jouw ondernemingsplan, -uitbreiding of innovatieproject mogelijk beantwoord worden. Na afloop ben je van harte welkom om aan te sluiten bij de lunch om na te praten!

Waarom dit interessant is voor jou

  • Je krijgt inzicht in verschillende duurzame financieringsvormen en circulaire businessmodellen
  • Je krijgt de mogelijkheid om jouw financieringsvraag te toetsen tijdens speeddates met financiers
  • Je ontmoet financiers en andere ondernemers en breidt daarmee jouw netwerk uit
Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.