Workshops

donderdag 20 apr 2023, 09.30 - 13.00

Duurzaam Geld Zoekt Circulair Ondernemer

KANSEN-CIRCL-Openingsweek-dinsdag-002

Gratis toegang

CIRCL

In samenwerking met

circl-logo-zwart

[Update 07-04]: De inschrijvingen voor deze editie zijn gesloten. Wil je graag de volgende editie bijwonen? Dan kun je via de aanmeldlink je gegevens achterlaten in het interesseformulier.

Jij als ondernemer wil een positieve impact maken op het klimaat en ziet circulariteit als grote kans. Maar voor circulair ondernemerschap en innovatie is financiering nog vaak een uitdaging. Wat voor financieringsvorm past het beste bij jouw propositie? En hoe kom je in contact met de financier die bij jou past? Duurzaam Geld Zoekt Circulair Ondernemer helpt jou hierbij! Dus heb jij een circulaire onderneming en een concrete financieringsvraag? Lees hieronder verder en meld je aan!

Programma

  • 9.30-10.00 | Inloop
  • 10.00-12.00 | Speeddates en workshops
  • 12.00-13.00 | Lunch (optioneel)

Op 20 april organiseert Versnellingshuis NL Circulair in samenwerking met CIRCL – ABN Amro en Circular Finance Lab Duurzaam Geld Zoekt Circulair Ondernemer. Tijdens dit evenement kom je in contact met diverse financiers met ‘duurzaam geld’: van (familie)fonds en bank tot subsidiegever en impact investeerder.

Na een inspirerende opening volgen verschillende rondes van speeddates tussen ondernemer en financier. Hierin kan een samenwerking tot stand komen en een financieringsbehoefte voor jouw ondernemingsplan, -uitbreiding of innovatieproject mogelijk beantwoord worden. Na afloop ben je van harte welkom om aan te sluiten bij de lunch om na te praten!

Waarom dit interessant is voor jou

  • Je krijgt inzicht in verschillende duurzame financieringsvormen en circulaire businessmodellen
  • Je krijgt de mogelijkheid om jouw financieringsvraag te toetsen tijdens speeddates met financiers
  • Je ontmoet financiers en andere ondernemers en breidt daarmee jouw netwerk uit
Circulair Ondernemen
De circulaire economie is in opmars. Steeds meer ondernemingen vinden duurzaamheid belangrijk en staan open voor circulair ondernemen. De transitie van een lineair naar een circulair systeem is echter een complexe verandering waarbij het circulaire businessmodel nog niet altijd is rond te rekenen. Hoe ziet de weg tot financiering er uit? En hoe belangrijk is die financiering voor het versnellen van de transitie?
Naar reeks