English
vr 12 apr 2019, 17.00 - 18.50 uur

Expo & docu special: Streets of the World

Fotograaf Jeroen Swolfs reisde 7 jaar lang de wereld over, maakte in iedere hoofdstad een foto en ontdekte universele waarden. Kom alles te weten over zijn avontuur!
Gratis, extern reserveren

Op donderdag 7 maart is in het hart van de Zuidas de foto-expositie “Streets of the World” geopend. De fotoserie laat op indrukwekkende wijze het leven van alledag zien in 195 hoofdsteden over de hele wereld. Met zijn 195 straatfoto’s uit 195 landen wil Swolfs een positief en menselijk beeld overbrengen. Een beeld dat misschien niet altijd overeenkomt met wat de media ons presenteert. De Streets of the World foto’s worden tentoongesteld op een wel heel bijzondere wijze, namelijk op de bouw schutting van het werkterrein van het Zuidasdok.

Op 12 april nodigen wij je uit om In Circl te komen kijken naar de indrukwekkende documentaire die is gemaakt over dit bijzondere project. Een buitenkans om fotograaf Jeroen Swolfs zelf te ontmoeten. Voorafgaand aan de documentaire neemt hij je mee in zijn avontuur en vertelt over zijn ervaringen!

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.