Week van de Circulaire Economie

woensdag 8 feb 2023, 10.00 - 11.30

Financiële ondersteuning bij circulair ondernemen

Ben jij een ondernemer, consultant, adviseur of intermediair en bezig met de circulaire economie? RVO neemt je mee in haar financiële ondersteuningsmogelijkheden

Gratis toegang

CIRCL & Livestream

Ontwikkeld door

In samenwerking met

circl-logo-zwart

Ben jij een ondernemer, consultant, adviseur of intermediair en bezig met circulaire economie? En wil jij je informeren over de mogelijkheden van financiële ondersteuning die de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) biedt? Neem deel aan de ochtendsessie op woensdag 8 februari 2023 bij Circl.

Wat kan je verwachten?

Een vooruitblik op wat RVO in 2023 kan bieden voor ondernemers die investeren in de circulaire economie. Denk daarbij subsidies, fiscale voordelen en leningen zoals de Subsidie Circulaire ketenprojecten, KIA CE, DEI+ (Demonstratie Energie- en Klimaatinnovatie), VEKI, TSE industrie, MIA\Vamil, regeling groenprojecten enz. PeelPioneers vertelt over hun ervaring met de Subsidie Circulaire Ketenprojecten en wat dat hen heeft gebracht.

Dus kom en stel jouw ondernemersvragen!

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

In een circulaire economie zorgen we voor minder grondstoffengebruik en brengen we de CO2-uitstoot terug. We ontwerpen op zo’n manier dat we zo weinig mogelijk grondstoffen nodig hebben. Dat wat we gebruiken, gebruiken we zo lang mogelijk en daarna hergebruiken we dit hoogwaardig.

Om bedrijven, kennisinstellingen, overheden en andere organisaties te helpen bij deze belangrijke uitdagingen en kansen, stelt RVO financiële middelen, kennis, meedenken met goede en gezonde business cases, en (internationale) netwerken/partners beschikbaar.

Week van de Circulaire Economie
Tijdens de Week van de Circulaire Economie staat de agenda bij Circl volledig in het teken van circulariteit. Op deze reekspagina hebben we alle programma's uit de Weken voor je bij elkaar gezet!
Naar reeks