maandag 26 feb, 09.00 - 17.00

Fit for Circular Finance Training

Maak jouw circulaire bedrijf fit for finance met deze training!
Portrait of smilling young woman running in the city park in the early morning.

Toegang vanaf997

Livestream

Ontwikkeld door

Stap voor stap naar een financierbare circulaire PaaS onderneming met de online Fit for Finance training voor circulaire ondernemers van Circular Finance Lab.

Elisa Achterberg geeft samen met Hilde Sijbring de training Fit for Finance, een online training voor ondernemers die een nieuw of bestaand circulair service bedrijf (bijv. Product-as-a-Service) robuust en financierbaar willen inrichten.

Met de Fit for Circular Finance training ontwikkel je de verhalen en de documenten die je nodig hebt om met vertrouwen het gesprek met een financier aan te gaan.

De training duurt 6 weken, de data en aanvangstijden worden nog bekend gemaakt door Circular Finance Lab.

Over de training

De Fit for Circular Finance training is een online training voor ondernemers die een nieuw of bestaand circulair service bedrijf (bijv. Product-as-a-Service) robuust en financierbaar willen inrichten.

Of je al een circulair service bedrijf hebt of net begint, onze stapsgewijze training geeft je de inzichten en ondersteuning die je nodig hebt om te begrijpen hoe financiers tegen je businessplan aankijken (ofwel: de risico’s die financiers zien) en hoe jouw bedrijf financiers comfort kan geven (die risico’s mitigeren).

Met de Fit for Circular Finance training ontwikkel je de verhalen en de documenten die je nodig hebt om met vertrouwen het gesprek met een financier aan te gaan. Bespaar jezelf jaren van trial & error!