woensdag 5 feb 2020, 13.30

Inloopspreekuur + Brains & Beers

Heb je een vraag over circulair ondernemen? Kom langs, drink een duurzaam drankje en spreek een expert!
CIRCL1jaar-HR-107

Gratis toegang

CIRCL

Ontwikkeld door

In samenwerking met

ABN vierkant
VersnellingshuisCE_1_Logo
circularities
CIRCO_logo

Wil je circulair ondernemen maar weet je niet precies hoe je begint? Of ben je al even bezig maar loop je tegen allerlei blokkades aan? Waar vind je de juiste expertise en kennis om er echt een succes van te maken? Juist! Hier - in Circl - tijdens De Week van de Circulaire Economie! Spreek één-op-één met een expert tijdens het inloopspreekuur of praat met verschillende geniussen onder het genot van een duurzaam drankje tijdens de Brains & Beers borrel. Kom langs en kick-start jouw circulaire onderneming!

Voor entrepreneurs en intrapreneurs die aan de slag willen – of al zijn – met circulair ondernemen bieden wij een gelegenheid om je meest prangende vraag te stellen aan een groep experts. Wil je één-op-één in gesprek*? Kom dan tussen 16.00 – 17.00 uur langs. Wil je in een wat lossere setting met peers en circulaire guru’s in gesprek? Kom dan tussen 17.00 – 18.00 uur naar onze Brains & Beers borrel en ontdek onder het genot van een duurzaam drankje alle circulaire ins and outs!

 

We kunnen je onder anderen helpen door…

1. Het vinden van het juiste loket

In Nederland bieden meer dan 100 loketten circulaire diensten aan. Wij brengen jou in contact met het juiste loket in een relevante sector of regio.

2. Het inschakelen van ons netwerk

Je hoeft het wiel niet altijd zelf uit te vinden. Heb jij een circulaire uitdaging? Wij kunnen je koppelen je aan vooruitstrevende partijen in jouw vakgebied die je verder kunnen helpen.

3. Het doorgronden van wet- en regelgeving

Loop je ergens vast in alle regels en wetten rondom circulair ondernemen? We helpen je op weg en vertellen je, indien nodig, bij welke overheidsinstellingen je kunnen aankloppen.

4. Het vinden van subsidies en financieringsmogelijkheden

Er zijn verschillende subsidies en financieringsmogelijkheden voor circulaire ondernemers. Heb jij jouw business- en verdienmodel op orde maar lukt het niet om financiering te regelen? Wij denken met je mee over de mogelijkheden.

5. Het formuleren van de juiste hulpvraag

Heb je een duidelijk idee van waar je naar toe wilt maar weet je nog niet precies hoe je daar komt? Het stellen van de juiste vraag brengt je sowieso een stap dichterbij. Wij helpen je bij het formuleren van de juiste hulpvragen en vertellen je aan wie je ze het beste kan stellen.

 

* Afhankelijk van de drukte wordt bepaald hoeveel tijd je met de betreffende expert hebt.

Week van de Circulaire Economie
Tijdens de Week van de Circulaire Economie staat de agenda bij Circl volledig in het teken van circulariteit. Op deze reekspagina hebben we alle programma's uit de Weken voor je bij elkaar gezet!
Naar reeks