Food & Drinks
za 23 mrt 2019, 14.00
CIRCL - Restaurant

Gratis workshop kombucha brouwen – 14.00u

Proef, ervaar en leer hoe je je eigen kombucha kan brouwen met YAYA Kombucha
Gratis toegang

Kombucha, het eeuwenoude drankje, is razend populair in Amerika en nu ook in Nederland. Gezond, super lekker, 100% natuurlijk en het bevat veel minder suiker. Tijdens de workshop proef je niet alleen het drankje, maar demonstreert YAYA Kombucha ook hoe je zelf gemakkelijk kombucha thuis kunt brouwen. Je proeft en ervaart het hele brouwproces!

Kombucha (theezwam) is een gefermenteerde zoete thee die een levende bacteriën en gisten cultuur bevat. Het wordt gemaakt van thee, suiker en een kombucha startercultuur.

Kombucha is een heel erg lekker, verfrissend drankje waar je op elk moment van de dag van kan genieten. Ook is het een uitstekend alternatief voor een alcoholisch drankje. Het is een natuurlijk product, dat veel minder suiker bevat dan de meeste frisdranken. Daarnaast is kombucha in allerlei smaken te maken. Denk aan fruit, bloemen en kruiden.

Tijdens de workshop vertellen we kort over de (lange) geschiedenis, waar het vandaan komt en waarom het nu zo populair is. Dan zal er op basis van een recept een demonstratie worden gegevens hoe je je eigen kombucha thuis kan brouwen.

Klik op de aanmeldbutton en schrijf je direct in voor de gratis workshop kombucha brouwen om 14.00u!

 

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.