Food & Drinks

zaterdag 23 mrt 2019, 15.00

Gratis workshop theeproeverij – 15.00u =VOL

Beleef samen met de theesommelier van Four Leaves - Huize Theodor de magie van echte thee.
Foto-thee01

Gratis toegang

CIRCL - Rooftopbar

Wil je meer leren over thee, ontdekken welke thee je lekker vindt, onze nieuwste thee proeven en verrast worden door de spannende combinatie van thee en gerechten? Beleef samen met de theesommelier van Four Leaves - Huize Theodor de magie van echte thee! Ontdek het inspirerende verhaal over de afkomst, productie en karakteristieken van oa. witte thee, groene thee, oolong thee en zwarte thee.

Wereldwijd is thee na water nog steeds de meest gedronken drank. Een kopje bij het ontbijt, even bijkomen in een pauze, een uitgebreide afternoon tea of een slaapmutsje: thee kan de hele dag door worden gedronken. Maar wat is echte thee nu eigenlijk? Waar komt het vandaan? Wat bepaalt de kwaliteit van theeblad?

In de Rooftopbar van CIRCL geeft de theesommelier van Huize Theodor – Four Leaves een inspirerend verhaal over de afkomst, productie en karakteristieken van echte thee. Met behulp van de bijzondere SteamPunk theemachine (Circl heeft het enige exemplaar in de Benelux) worden theesoorten tot in de finesses bereid, geproefd en besproken.

Klik op de aanmeldbutton en schrijf je direct in voor de gratis theeproeverij om 15.00u!