dinsdag 15 jan 2019, 10.12

Inloopspreekuur Nederland circulair!

Kom langs met je circulaire vraagstuk en ontvang ondersteuning op maat
CIRCL-Openingsweek-donderdag-LR-030

Gratis toegang

Ontwikkeld door

Heb jij als bedrijf een ondersteuningsbehoefte in het realiseren van producten en diensten die bijdragen aan de circulaire economie? En is er voor jouw vraagstuk nog geen match te vinden? Kom dan tijdens de Week van de Circulaire Economie op dinsdag langs bij Circl. Nederland circulair! zit hier tussen 10:30 uur en 13:00 uur klaar om jou verder te helpen met je ondernemersvraagstuk ondersteuning op maat te bieden.

Wat kun je van ons verwachten?

De ondersteuning die we jou kunnen bieden bestaat uit de functie van sparring-partner, het bieden van organisatorische ondersteuning en kennis. Als je in aanmerking komt voor ondersteuning op maat dan krijg je een expert toegewezen die deze steun geeft en hiervoor twaalf uur gefinancierd krijgt. De expert kan een adviseur, een wetenschapper of iemand anders zijn die specifieke kennis heeft op het vlak van jouw vraag. De ondersteuning kan concreet het volgende inhouden, afhankelijk van je vraag:

Ondersteuning bij het concreet maken van je vraag of je beoogde initiatief.

  • Het leggen van contacten met andere bedrijven uit de regio of de keten die een rol kunnen spelen bij jouw vraag.
  • Het verbinden aan wetenschappers.
  • Het verbinden aan potentiële launching customers.
  • Het verbinden aan potentiële financiers.
  • Het verbinden aan mogelijke regelingen van de overheid op dit vlak.

Over Nederland circulair!

Nederland circulair! is het samenwerkingsverband van MVO Nederland, Sustainable Finance Lab, Circle Economy en het Groene Brein dat met actieve ondersteuning vanuit RVO.nl en het ministerie van I&M werkt aan het versterken en versnellen van de circulair economie in Nederland. Dat doen we in diverse programma’s, op onze online community en ook door advies van experts aan te bieden aan ondernemers.