Food & Drinks
11 Dec 2018 - 15 Dec 2018
CIRCL - Restaurant

Kerstlunch: Groentenfeest op je bord

Laat je inspireren voor je eigen kerstdiner en reserveer nu voor een kerstlunch van chef-kok Rudolf Brand!
This event is in English

'Wat eet je dan met kerst?', kreeg een vegetarische collega vaak als vraag te horen. Een feestelijk kerstdiner zonder vlees is voor veel mensen moeilijk voor te stellen. Tijdens een gezellige kerstlunch in Circl Restaurant inspireren we voor een geslaagd kerstmenu waarbij vlees en vis geen vereiste zijn. Dat je met groenten en seizoensproducten feestelijke kerstgerechten op tafel kunt zetten, zonder iets te missen.

Chef-kok Rudolf Brand heeft een duurzaam kerstmenu samengesteld die we serveren in Circl Restaurant op 11, 12, 13 en 14 december. Je kunt niet alleen de heerlijke recepten proeven, je krijgt na de lunch ook een e-boek met 5 de recepten mee zodat je thuis aan de slag kunt!

 

Ontdek wat je zonder kalkoen kunt doen!

 

Reserveren

Dinsdag 11 december

Woensdag 12 december

Donderdag 13 december

Vrijdag 14 december

Kosten: €35 per persoon – incl. €5 donatie voor StreetSmart

 

Zorg dat je op tijd bent voor dit culinaire festijn, want er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Reserveer nu door een mail te sturen naar restaurant@circl.nl of reserveer telefonisch via 020 628 20 80 o.v.v. Kerstlunch

 

Over de Kerstlunch

Chef-kok Rudolf Brand heeft een kerstmenu samengesteld op basis van circulaire principes: in het seizoen, lokaal en met groenten in de hoofdrol. Natuurlijk bestaan er ook duurzame vlees- en vis varianten. Maar met dit kerstmenu willen wij juist inspireren om nog meer van groenten te gaan houden. En daarbij vooral ook te kiezen voor seizoensgroenten en producten die in je omgeving te verkrijgen zijn bij de lokale groenteboer.

 

StreetSmart

StreetSmart is een initiatief van Amsterdamse horeca-ondernemers die gezamenlijk geld inzamelen voor het ondersteunen van projecten voor daklozen en gezinnen die op straat komen te staan. Tijdens de kerstlunch vragen we een donatie van €5 p.p. extra om dreigende dakloosheid te voorkomen en armoede aan te pakken.

Met de opbrengst van vorig jaar heeft Streetsmart onder andere: 60.000 stuks fruit gedoneerd aan daklozen in Amsterdam, 150 gezinnen wekelijks van fruit voorzien, 100 fietsen voor kinderen en hun moeders aangeboden, de matrassen van het stoelenproject vervangen voor degelijke, zachte modellen en nog veel meer.

 


 

DOWNLOAD HIER HET KERST E-KOOKBOEK

 


 

Notificatie:
AdBlocker detected.
By using this kind of software, some parts of this website may not function well.