di 12 mrt 2019, 20.01

Kick Off Sustainability Academy

Join us and be the movement!
Gratis toegang

Hé jij daar! Fijn dat je de FaceTime video goed hebt ontvangen en enthousiast bent geworden! We nodigen je uit op 12 maart om samen met ons te bouwen aan onze duurzame toekomst. Zoals je weet is duurzaamheid één van de pijlers van onze nieuwe strategie en zijn al veel mensen binnen ABN AMRO hiermee bezig. Om écht impact te maken is het van belang om alle initiatieven met elkaar te verbinden en de kennis en inspiratie die we al hebben te delen. Door dit te doen kunnen we iedereen binnen ABN AMRO de juiste skills en handvatten bieden. Dit is het doel van de Sustainability Academy.

Vind jij duurzaamheid interessant, maar vind je het nog lastig om toe te passen in je werk? Of ben je hier al een tijdje mee bezig en kun je anderen juist verder helpen? Welke tools, kennis en middelen heb jij of heb jij nodig om de duurzame strategie te gaan doorleven? We gaan jouw duurzame vonkje ontsteken en samen met 100 collega’s aan de slag om gezamenlijk de Sustainability Academy vorm te geven. Neem je warme kleding en lekker zittende schoenen mee!

Wil je je aanmelden, maar is het event al vol? Geef je dan op voor de reservelijst door een mailtje te sturen naar info@circl.nl o.v.v. Sustainability Academy. Kun je er niet bij zijn? No worries, er komen nog genoeg kansen om mee te bouwen aan de duurzame toekomst van ABN AMRO.
Spread the word en neem je collega’s mee!
Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.