di 4 feb 2020, 19.56
CIRCL

Kick-off Planet Finance & Circular Transition

Circulaire indicatoren en verdienmodellen

Financiële professionals spelen een cruciale rol in het realiseren van haalbare businesscases en daarmee een cruciale rol in de transitie naar de circulaire economie. In deze bijeenkomst biedt KPMG Sustainability concrete handvatten en methodieken. Kom langs en leer hoe u uw rol in de transitie kan innemen!

In deze sessie lanceren en presenteren we de ‘Circular Transition Indicators’. Indicatoren die zijn ontwikkeld in samenwerking met de WBCSD tijdens het World Economic Forum in januari 2020. Aan de hand van een case leert u hoe deze indicatoren werken. Daarnaast staan ook ‘Circulaire Verdienmodellen’ op de agenda. We gaan in op de vraag met welk verdienmodel u de gewenste circulaire impact bereikt.

Het eerste deel van bijeenkomst (voor de break) bestaat uit de kick-off van Community “Planet Finance”: een initiatief van de NBA om accountants en professionals samen te brengen op duurzaamheidsvraagstukken.

 

Wilt u hier deel van uitmaken? Meld u aan!

Programma

15.00 ontvangst
15.30 Kick-off Community Planet Finance (NBA)
17.30 pauze (inclusief lichte maaltijd)
18.00 introductie circulaire indicatoren en verdienmodellen (KPMG Sustainability)
20.00 afsluiting & drankje

Nieuwsgierig?

Bekijk dan het videoverslag van de NBA ‘Dag van de Financial’ dat op 26 juni 2019 plaatsvond en ging over een nieuwe balans tussen planet, finance en economische activiteit.

Week van de Circulaire Economie
Bekijk meer
Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.