dinsdag 4 feb 2020, 18.22

Kick-off Planet Finance & Circular Transition

Circulaire indicatoren en verdienmodellen
header – groen beeld

CIRCL

Ontwikkeld door

In samenwerking met

KNBA_ partners kmpg

Financiële professionals spelen een cruciale rol in het realiseren van haalbare businesscases en daarmee een cruciale rol in de transitie naar de circulaire economie. In deze bijeenkomst biedt KPMG Sustainability concrete handvatten en methodieken. Kom langs en leer hoe u uw rol in de transitie kan innemen!

In deze sessie lanceren en presenteren we de ‘Circular Transition Indicators’. Indicatoren die zijn ontwikkeld in samenwerking met de WBCSD tijdens het World Economic Forum in januari 2020. Aan de hand van een case leert u hoe deze indicatoren werken. Daarnaast staan ook ‘Circulaire Verdienmodellen’ op de agenda. We gaan in op de vraag met welk verdienmodel u de gewenste circulaire impact bereikt.

Het eerste deel van bijeenkomst (voor de break) bestaat uit de kick-off van Community “Planet Finance”: een initiatief van de NBA om accountants en professionals samen te brengen op duurzaamheidsvraagstukken.

 

Wilt u hier deel van uitmaken? Meld u aan!

Programma

  • 15.00 ontvangst
  • 15.30 Kick-off Community Planet Finance (NBA)
  • 17.30 pauze (inclusief lichte maaltijd)
  • 18.00 introductie circulaire indicatoren en verdienmodellen (KPMG Sustainability)
  • 20.00 afsluiting & drankje

Nieuwsgierig?

Bekijk dan het videoverslag van de NBA ‘Dag van de Financial’ dat op 26 juni 2019 plaatsvond en ging over een nieuwe balans tussen planet, finance en economische activiteit.

Week van de Circulaire Economie
Tijdens de Week van de Circulaire Economie staat de agenda bij Circl volledig in het teken van circulariteit. Op deze reekspagina hebben we alle programma's uit de Weken voor je bij elkaar gezet!
Naar reeks