Colleges & Masterclasses Workshops
11 mei 2021 - 18 mei 2021
Livestream

Masterclass: Leadership in Sustainable Finance

Bereik impactvolle verandering in finance
Toegang vanaf € 595

Klimaatverandering wordt wereldwijd erkend als het grootste bedrijfsrisico (WEF, 2020). Dit is één van de redenen dat sustainability belangrijk is voor organisaties om succesvol te blijven.

Finance professionals kunnen een krachtige rol spelen in de transitie naar een sustainable en veerkrachtige economie. Ze kunnen zorgen voor een shift naar sustainable finance; de verplaatsing van kapitaalstromen naar duurzame activa en bedrijfsactiviteiten.

Informatie m.b.t. sustainability is vaak nog beperkt geïntegreerd in doelstellingen en besluitvorming, echter dit is snel aan het veranderen. Deze verandering is niet eenvoudig, maar relevant en inspirerend!

In deze Masterclass gebruiken we het Impact Leadership Model van the University of Cambridge. We behandelen bewezen succesfactoren voor impactvolle, duurzame verandering.

De training wordt aangeboden in een inspirerende online leeromgeving met een enthousiaste kleine groep professionals. Kennisuitwisseling, interactie en inspiratie vormen de pijlers van deze training.

 

Is deze Masterclass iets voor jou?

  • Verdiep je kennis op het gebied van sustainable finance.
  • Ontdek hoe je een krachtige rol kan spelen binnen jouw organisatie.
  • Ontwikkel een andere kijk op waarde en waardecreatie.
  • Ontdek innovatieve, duurzame business modellen.
  • Weet welke factoren bijdragen aan successvolle verandering.
  • Maak kennis met praktische tools voor het maken van impact.

Na het volgen van deze Masterclass begrijp je hoe sustainable finance kan worden versneld. Je rondt de Masterclass af met een persoonlijk game-changing actieplan!

 

Programma

Deze Masterclass bestaat uit twee virtual classroom sessies (met maximaal 8 deelnemers).

  • Deel 1 – 11 mei 2021 van 9-12u
  • Deel 2 – 18 mei 2021 van 9-12u

Deze online sessies worden aangevuld met;
2 zelfstudie-opdrachten (max 2u)
1 intervisiegesprek (1u)
1 coachgesprek met trainer (1u)

Over de trainer

Anne Wagenmans is eigenaar van SUSC en trainer van deze Masterclass. Ze werkte ruim 18 jaar voor internationale organisaties als FMO, AEGON en ExxonMobil op het gebied van organisatieverandering, hr, sustainability en finance. Ze heeft een master in Bedrijfseconomie en een postgraduate in Sustainability aan de University of Cambridge. Naast SUSC werkt ze sinds 2019 voor de University of Cambridge, voor sustainability courses op het gebied van leiderschap, business en sustainable finance.

Als onderdeel van het Masterclass programma verwelkomen we inspirerende gastsprekers met jarenlange ervaring in sustainable leadership.

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.