Colleges & Masterclasses

vrijdag 21 jan 2022, 10.00 - 18.00

Masterclass: Leiderschap in Sustainability

Hoe realiseer je succesvolle duurzame verandering binnen jouw organisatie?
Masterclass-sustainable-leadership

In samenwerking met

circl-logo-zwart

Wil je een krachtige rol spelen en impact maken binnen je organisatie? Je kennis verrijken van sustainability en meer weten over duurzame business modellen? In deze Masterclass behandelen we de succesfactoren voor impactvolle, duurzame verandering. Als leidraad gebruiken we het Cambridge Impact Leadership model.

Klimaatverandering wordt wereldwijd erkend als het grootste bedrijfsrisico. Verduurzaming is daarom belangrijk voor organisaties om succesvol te blijven. Hoewel sustainability bij veel organisaties in de strategie is opgenomen, is het nog lang niet altijd top-of-mind. Dit maakt de nodige verandering niet eenvoudig, maar zeker niet minder relevant en inspirerend!

De Masterclass vindt plaats in een inspirerende leeromgeving, met een enthousiaste groep van professionals. Kennisverrijking, interactie en change management staan hierbij centraal. Na deze Masterclass heb je kennis en handvatten om een succesvolle verandering te maken!

Als onderdeel van het Masterclass programma verwelkomen we inspirerende gastsprekers met jarenlange ervaring in sustainable leadership.

 

*De SUSC Masterclasses Sustainability zijn ook te vinden binnen de Learning Catalogi van ABN AMRO en Rabobank.