Colleges & Masterclasses
ma 27 sep 2021, 03.23
CIRCL

Masterclass: Leiderschap in Sustainability voor financials

Bereik impactvolle verandering in finance
Toegang vanaf € 595

Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen in sustainability en sustainable finance? Hoe beïnvloedt dit de bedrijfsstrategie, bedrijfsvoering, investeringen en rapportage? In deze interactieve masterclass maak je kennis met de meest recente ontwikkelingen als basis voor een aangepaste perceptie op risico en rendement.

Naast sustainable finance aspecten maken we in deze Masterclass gebruik van het Impact Leadership Model van the University of Cambridge. We behandelen bewezen succesfactoren voor impactvolle, duurzame verandering en leiderschap.

Klimaatverandering wordt wereldwijd erkend als het grootste bedrijfsrisico. Daarnaast zijn verduurzaming en innovatiekracht belangrijk voor organisaties om succesvol te blijven in deze snel veranderende wereld. Voor financials, in diverse rollen, zal dit invloed gaan hebben op hun analyses, investeringen en reporting. Binnen het financiële vakgebied volgen namelijk de ontwikkelingen elkaar snel op.

Hoewel verduurzaming en niet-financiële informatie nog vaak niet geïntegreerd zijn in doelstellingen en besluitvorming is dit aan het veranderen. De nodige verandering is niet eenvoudig, maar relevant en inspirerend!

De Masterclass vindt plaats in een inspirerende leeromgeving, met een enthousiaste groep van max 8-10 financials. Kennisverrijking, interactie en leidingeven aan veranderen staan hierbij centraal. Na deze Masterclass heb je kennis en handvatten voor succesvol toekomstgericht leiderschap!

Na deze Masterclass:

  • Verdiep je kennis op het gebied van sustainability en sustainable finance;
  • Ontwikkel je een andere kijk op waardecreatie;
  • Heb je kennis over de strategische impact van nieuwe reporting regelgeving;
  • Ken je de cruciale aspecten van succesvolle verandering in finance;
  • Ben je klaar voor het uitvoeren van een eigen game-changing actieplan!

Programma
De training bestaat uit 1 trainingsdag in CIRCL aan de Zuid-as Amsterdam (circulair kenniscentrum gelieerd aan ABN AMRO)
Deze online sessies worden aangevuld met; 1 online introductiesessie (1 uur), 2 zelfstudie-opdrachten (1,5 uur) en 1 afsluitend coachgesprek met trainer (1u).
Tussen de verschillende onderdelen houd je contact met je mede-cursisten via de Masterclass app-groep.

 

Gastsprekers
Als onderdeel van het Masterclass programma verwelkomen we inspirerende gastsprekers met jarenlange ervaring in sustainable leadership.

Over de trainer
Anne Wagenmans is eigenaar van SUSC en trainer van deze Masterclass. Ze werkte ruim 18 jaar voor internationale organisaties als FMO, AEGON en ExxonMobil op het gebied van organisatieverandering, hr, sustainability en finance. Ze heeft een master in Bedrijfseconomie en een postgraduate in Sustainability aan de University of Cambridge. Naast SUSC werkt ze sinds 2019 voor de University of Cambridge, voor sustainability courses op het gebied van leiderschap, business en sustainable finance.

Als onderdeel van het Masterclass programma verwelkomen we inspirerende gastsprekers met jarenlange ervaring in sustainable leadership.

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.