Colleges & Masterclasses
vr 24 sep 2021, 23.06
CIRCL

Masterclass: Leiderschap in Sustainability voor managers

Succesfactoren voor het nieuwe leiderschap
Toegang vanaf € 595

De ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming gaan razendsnel en hierdoor veranderen de verwachtingen aan Management in hoog tempo. Van zowel externe als interne stakeholders neemt de vraag naar verduurzaming toe. Managers kunnen en willen zich steeds vaker een krachtige rol kunnen spelen in de duurzaamheidstransitie. Zoals sustainability integreren in doelstellingen en besluitvorming; de nodige verandering is niet eenvoudig, maar zeker relevant en inspirerend!

Klimaatverandering wordt wereldwijd erkend als het grootste bedrijfsrisico. Verduurzaming is daarom belangrijk voor organisaties om succesvol te blijven. Hoewel sustainability bij veel organisaties in de strategie is opgenomen, is het nog lang niet altijd top-of-mind. Dit maakt de nodige verandering niet eenvoudig, maar zeker niet minder relevant en inspirerend!

De Masterclass vindt plaats in een inspirerende leeromgeving, met een enthousiaste groep van max 8-10 managers. Kennisverrijking, interactie en leidingeven aan veranderen staan hierbij centraal. Na deze Masterclass heb je kennis en handvatten voor succesvol toekomstgericht leiderschap!

In deze Masterclass gebruiken we het Impact Leadership Model van the University of Cambridge. We behandelen bewezen succesfactoren voor impactvolle, duurzame verandering en leiderschap.

 

Na deze Masterclass

  • Verdiep je kennis op het gebied van sustainability;
  • Ontwikkel je een andere kijk op waardecreatie;
  • Heb je kennis over innovatieve bedrijfsmodellen;
  • Ken je de cruciale aspecten van het nieuwe leiderschap;
  • Ben je klaar voor het uitvoeren van een eigen game-changing leiderschaps actieplan!

Programma
De training bestaat uit 1 trainingsdag in de CIRCL aan de Zuid-as Amsterdam (circulair kenniscentrum gelieerd aan ABN AMRO)
Deze online sessies worden aangevuld met; 1 online introductiesessie (1 uur), 2 zelfstudie-opdrachten (1,5 uur) en 1 afsluitend coachgesprek met trainer (1u).
Tussen de verschillende onderdelen houd je contact met je mede-cursisten via de Masterclass app-groep.

 

Gastsprekers
Als onderdeel van het Masterclass programma verwelkomen we inspirerende gastsprekers met jarenlange ervaring in sustainable leadership.

Over de trainer
Anne Wagenmans is eigenaar van SUSC en trainer van deze Masterclass. Ze werkte ruim 18 jaar voor internationale organisaties als FMO, AEGON en ExxonMobil op het gebied van organisatieverandering, hr, sustainability en finance. Ze heeft een master in Bedrijfseconomie en een postgraduate in Sustainability aan de University of Cambridge. Naast SUSC werkt ze sinds 2019 voor de University of Cambridge, voor sustainability courses op het gebied van leiderschap, business en sustainable finance.

Als onderdeel van het Masterclass programma verwelkomen we inspirerende gastsprekers met jarenlange ervaring in sustainable leadership.

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.