Colleges & Masterclasses

donderdag 1 apr 2021 t/m vrijdag 9 apr 2021

Masterclass: Sustainable Leadership (for management)

Succesfactoren voor het nieuwe leiderschap
Masterclass-sustainable-leadership

In samenwerking met

circl-logo-zwart

De ontwikkelingen op het gebied van sustainability en innovatie gaan razendsnel. Zowel externe als interne stakeholders hebben nieuwe verwachtingen van Management. Managers kunnen en willen hier krachtig op inspelen, zich het nieuwe, impactgedreven leiderschap eigen maken.

De transitie is complex, systemisch, maar ook relevant en inspirerend!

In deze Masterclass gebruiken we het Impact Leadership Model van the University of Cambridge. We behandelen bewezen succesfactoren voor impactvolle, duurzame verandering.

De training wordt aangeboden in een inspirerende online leeromgeving met een enthousiaste groep professionals. Kennisuitwisseling, interactie en inspiratie vormen de pijlers van deze training.

 

Leerdoelen

  • Verdiep je kennis op het gebied van sustainability.
  • Ontdek hoe je een krachtige leiderschapsrol kan spelen binnen jouw organisatie.
  • Ontwikkel een andere kijk op waarde en waardecreatie.
  • Ontdek nieuwe leiderschapsvaardigheden aan de hand van het Cambridge Impact Leadership Model.

Na het volgen van deze Masterclass begrijp je hoe sustainability op succesvolle wijze kan worden geintegreerd in jouw leiderschap. Je rondt de Masterclass af met een persoonlijk game-changing leiderschapsplan!

Programma 

Deze Masterclass bestaat uit twee virtual classroom sessies (met maximaal 8 deelnemers).

  • Deel 1 – 3 juni 2021 van 9-12u
  • Deel 2 – 11 juni 2021 van 9-12u

Deze online sessies worden aangevuld met;
2 zelfstudie-opdrachten (max 2u)
1 intervisiegesprek (1u)
1 coachgesprek met trainer (1u)

Over de trainer

Anne Wagenmans is eigenaar van SUSC en trainer/facilitator van deze Masterclass. Ze werkte ruim 18 jaar voor de internationale organisaties FMO, AEGON en ExxonMobil. Ze bekleedde zowel managerial rollen als senior adviesfuncties binnen organisatieverandering, hr, sustainability en finance. Ze heeft een master in Bedrijfseconomie (KUB, 1999) en een postgraduate in Sustainability (University of Cambridge, 2018). Naast SUSC werkt Anne sinds 2019 voor de University of Cambridge voor de sustainability courses leadership, business en sustainable finance.

*Als onderdeel van het Masterclass programma verwelkomen we inspirerende gastsprekers met jarenlange ervaring in sustainable leadership.