Week van de Circulaire Economie
wo 9 feb 2022, 15.00 - 16.30
Livestream

Meet & Match | Intervisie – Expertise – Matching

Gratis toegang

Heb jij circulaire ambities voor jouw onderneming of bedrijf geformuleerd en loop je bij de uitvoering tegen uitdagingen en/of belemmeringen aan waar je een antwoord op zoekt? De experts van het Versnellingshuis en ABN AMRO helpen je graag een stap verder! Of dit nu gaat om kennis, hulp bij financiering of specifieke vragen over wet -en regelgeving.

Besloten sessie - geen opname beschikbaar.

Tijdens de Week van de Circulaire Economie slaat het Versnellingshuis de handen ineen met Circl voor een speciale Meet & Match sessie. Dit is hét moment waarop jij als ondernemer met circulaire ambities je vraagstuk kan voorleggen in een intervisiesetting. De groep bestaat uit medeondernemers en specialisten van het Versnellingshuis en ABN AMRO. Zo word je echt een stap verder geholpen met het vinden van een antwoord op jouw uitdaging en bouw je ook nog eens een netwerk op van gelijkgestemde ondernemers. Meer dan 175 ondernemers zijn je voorgegaan in vorige edities, sluit jij deze keer aan?

3 REDENEN OM DIT EVENT TE BEZOEKEN

  1. Ontmoet gelijkgestemde ondernemers
  2. Spar met experts en ontvang tips en suggesties als antwoord op jouw specifieke vraag (of uitdaging)
  3. Wordt in contact gebracht met andere relevante ondernemers of partijen zodat jij de volgende stap kunt zetten in circulair ondernemen.
Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.