wo 5 okt 2022, 09.30 - 11.30
CIRCL

Meet & Match | Intervisie – Expertise – Matching

Laat je helpen bij je circulaire uitdaging door experts van Het Versnellingshuis, Duurzame Dinsdag en CIRCL - ABN Amro
Gratis toegang

Heb jij circulaire ambities voor jouw onderneming of bedrijf geformuleerd en loop je bij de uitvoering tegen uitdagingen aan waar je een antwoord op zoekt? De experts van het Versnellingshuis Nederland Circulair, Duurzame Dinsdag en CIRCL - ABN AMRO helpen je graag een stap verder in deze speciale Meet & Match in samenwerking met Duurzame Dinsdag.

Wat is Duurzame Dinsdag?

De eerste dinsdag van september is Duurzame Dinsdag. Een bijzondere dag waarop duurzame ideeën en initiatieven een podium krijgen in politiek Den Haag. Het kabinet neemt op deze dag de Duurzame Dinsdag-koffer in ontvangst met honderden duurzame ideeën en initiatieven uit alle hoeken van onze samenleving. De meest duurzame, innoverende en onderscheidende ideeën en initiatieven maken kans op prijzen en de mogelijkheid om het idee of initiatief een extra impuls te geven.

De koffer vol ideeën en initiatieven

De Duurzame Dinsdag-koffer vol met al die diverse ideeën en initiatieven wordt aangeboden aan het kabinet. De Staatssecretaris neemt deze in ontvangst en zal enkele ideeën en initiatieven uitlichten. Ook worden er namens de partners van Duurzame Dinsdag prijzen uitgereikt. Onder andere op het gebied van klimaat, groen, energie en sociale duurzaamheid.

Zo biedt Duurzame Dinsdag initiatiefnemers de kans om hun ideeën en initiatieven verder te ontwikkelen en krijgen ze de kans om in contact te komen met het juiste netwerk.

 

Tijdens deze ochtend kun je jouw circulaire vraagstuk voorleggen aan experts op het gebied van onder meer financiering, wet en regelgeving en organisatie. Zij helpen je vervolgens verder vanuit hun specialisme, of brengen je in contact met andere relevante ondernemers of partijen, zodat je de volgende stap kunt zetten met jouw circulaire onderneming of initiatief.

 

Programma 

  • Introductie van het Versnellingshuis & Circl NL
  • Break-outs in intervisievorm op basis van de vragen die ondernemers vooraf hebben gedeeld

Waarom dit interessant is voor jou

  • Ontmoet andere ondernemers en initiatiefnemers
  • Spar met experts over jouw vraag of uitdaging bij circulair ondernemen
  • Kom een stap verder door concrete antwoorden en netwerk

Praktisch

  • Datum: woensdag 5 oktober 2022
  • Tijd: van 09:30 uur tot 11:30 uur, inloop vanaf 09.00 uur
  • Locatie: Circl NL, Gustav Mahierplein 1B, 1082 MS Amsterdam

Interesse om mee te doen? Schrijf je dan in via de aanmeldknop. Je kunt daarbij jouw specifieke vragen aangeven, zodat we de Meet & Match kunnen toespitsen op de kennis die je nodig hebt. Wees er snel bij, want vol is vol! Aanmelden kan tot 30 september.

Mocht je meer willen weten, stel je vragen dan graag via hallo@versnellingshuisce.nl

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.