za 3 nov 2018, 19.30 - 21.00

Musical: Safaripark Zuidas

In humoristische inkijk in het choatische leven van de Zuidassers waarin alle clichés aanbod komen
Gratis, extern reserveren

Deze week gaat Safaripark Zuidas in premiére in Circl, een theatervoorstelling van musicalster Janke Dekker waarin ze een hilarisch beeld schetst van De Zuidas, met zijn hoge torens en 24/7 economie toch wel het Nederlandse Wallstreet.

Open je dat mailtje van je baas nou wel of niet als het al elf uur ’s avonds is? Op de Zuidas lijkt dit de norm, hier is iedereen succesvol, ambitieus en geslaagd. Hier is alles mogelijk en niets te gek. Toch? Elke dag rennen ze in het wild rond met hun glutenvrije decafé soya-lattes in de ene hand en in de andere hand de agenda, in de andere hand de broodtrommels van hun kinderen, in de andere hand het laatste jaarverslag… En ze hebben maar twee handen! Van keiharde vastgoedontwikkelaar tot duurzaamheidsyup. Van balansgoeroe tot succescoach.We komen ze allemaal tegen in deze verrassende humoristische muzikale voorstelling!

Aanmelden

Circl mag voor de premiere voorstelling op zaterdag 3 november 5 gratis kaarten weggeven t.w.v. € 25,85. Reserveer je plek via de button!

 

 

 

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.