English
Circulariteit
do 28 nov, 11.00 - 20.00 (inloop vanaf 09.00 en afterparty tot 23.00 )

Dutch Circular Leadership Conference 2019 initiatief van NieuwBestuur

Become a Master of Circular Leadership: verbreed als bestuurder je eigen inzichten, netwerk en oplossingen!
Toegang vanaf € 1950

Eén dag, één thema, 120 CEO’s, bestuurders, Dutch Future Leaders, vrijdenkers en influencers uit een diversiteit aan sectoren van NGO’s tot aan de financiële markten. Deze conferentie, Dutch Circular Leadership Conference 2019, is een Business-to-Society en het is een initiatief van NieuwBestuur. De deelnemers (zie link onderaan) werken samen aan de ‘hoe’ vraag van het leiderschap van de toekomst. Duurzaamheid, inclusiviteit en diversiteit zijn kerncomponenten. Welke leiderschapsvaardigheden zijn nodig? Welke systeemveranderingen? En hoe meet je of je succesvol bent als de financiele output niet langer leidend is, maar des te meer je geloofwaardige reputatie?

Deze dag aanwezig of op het podium staan onder andere voormalig premier Jan Peter Balkenende, CEO Royal DSM Feike Sijbesma (verkozen tot de meest invloedrijke bestuurder van Nederland) en Professor Arnoud Boot. Ben jij bestuurder en wil je aan de slag met circulair leiderschap en de skills & agenda van de toekomst? Schrijf je in via de button rechts!

Op 28 november 2019 tijdens NieuwBestuur Dutch Circular Leadership Conference creëren we de leiderschapsagenda van de toekomst. Dutch Circular Leadership Conference is een uniek netwerk van Nederlandse bestuurders, sectorbreed, die al met ‘de goede dingen’ bezig zijn. Niemand heeft echter de power om het circulaire vraagstuk alleen op te lossen. Alleen in samenhang met elkaar (business, onderwijs, zorg, financiele markten, cultuur etc) komt de ‘bigger picture’ in zicht, we hebben elkaar nodig.

De focus ligt bij Dutch Circular Leadership Conference op de ‘hoe’ vraag. Waar zitten de ‘best practices’? Welke vaardigheden passen bij Circulair Leiderschap? Hoe meten we succes als lineaire groei niet langer de kernfocus is? Dutch Circular Leadership Conference gaat over oplossingen voor een circulaire, inclusieve en duurzame economie. Aan het einde van de dag heeft iedere bestuurder zijn eigen story-line opgebouwd, aan de hand van het Circular Leadership Canvas.

Luister de NieuwBestuur podcast

In de populaire NieuwBestuur podcast reeks Dutch Circular Leadership Conference Radio geven bestuurders uitleg over de beweging van lineair naar circulair besturen! https://nieuwbestuur.podbean.com

In onderstaande video ontdek je waarom jij als bestuurder aanwezig wil zijn bij NieuwBestuur Dutch Circular Leadership Conference 2019!

Ook Feike Sijbesma (CEO DSM)  roept je op om je in te schrijven voor NieuwBestuur Dutch  Circulair Leadership Conference 2019;

“Doe mee en bepaal mede de leiderschap agenda van de toekomst”
Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.