Week van de Circulaire Economie

woensdag 9 feb 2022, 13.00 - 14.30

PaaS Pop-Up Peergroup | Intervisie voor Product as a Service pioniers

Workshop

Heb jij de ambitie om met jouw onderneming een PaaS propositie te ontwikkelen en loop je bij de uitvoering tegen uitdagingen of belemmeringen aan? Je bent niet alleen! Het PaaS businessmodel is namelijk heel anders dan lineaire modellen en dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Tijdens de PaaS Pop-Up Peergroup ga je met andere ondernemers die vergelijkbare challenges hebben in gesprek over jouw uitdaging met als doel om van elkaar te leren en elkaar te inspireren!

Besloten sessie - geen opname beschikbaar.

In de groep zullen ervaren PaaS ondernemers zitten en ervaringsdeskundigen op het gebied van financiering van ABN ARMO. Met de aanwezige kennis en het netwerk van de groep is de kans groot dat je weer een stap verder komt in jouw PaaS avontuur. Vanwege de beperkte groepsgrootte verwachten we een heldere motivatie voor deelname aan de sessie. Op basis van jouw antwoord ontvang je een uitnodiging namens de organisatie.

“Richard, kan je ons alvast wat vertellen over de manier waarop Swapfiets PaaS implementeert?”

Week van de Circulaire Economie
Tijdens de Week van de Circulaire Economie staat de agenda bij Circl volledig in het teken van circulariteit. Op deze reekspagina hebben we alle programma's uit de Weken voor je bij elkaar gezet!
Naar reeks