Tentoonstelling

dinsdag 16 mei 2023 t/m woensdag 17 mei 2023

Pop-up store: The Make

Het Nederlandse slow fashion label The Make opent een pop-up store in Circl
Screenshot 2023-05-03 134827

CIRCL - Event Space

Ontwikkeld door

Op 16 en 17 mei opent The Make een pop-up store in Circl. The Make is een slow fashion mode atelier dat haar ontwerpen en patronen maakt in Nederland. De collectie is met liefde voor design en ambacht gemaakt. De collectie wordt verantwoord geproduceerd in het eigen atelier in Europa en is beschikbaar in maat 34 t/m 46 en soms tot maat 48.

In de showroom en de winkel op de locatie in Andelst hebben ze een plek gecreëerd waarin je elkaar in een fijne en vertouwde setting kan ontmoeten, bewonderen en waar je de collectie kan doorpassen om jouw stijl te vinden. Het is de visie van The Make om tijdloze kleding te ontwerpen voor iedere vrouw die op zoek is naar hoogwaardige en stijlvolle kleding.

The Make biedt de service om kosteloos aankopen op de juiste lengte of maat te maken. Zo kunnen onder andere veel broeken soms wel 5 tot 10 cm langer gemaakt worden.

Bij The Make doen ze alles net een beetje anders dan traditionele retail, zoals het ontmoeten en inspireren van de klanten. Naast de ontmoetingsplek in Andelst, zijn tijdelijke pop-up stores een essentieel onderdeel geworden voor de zichtbaarheid en bekendheid. The Make verkoopt haar collecties niet via verkooppunten in Nederland, maar enkel via haar eigen kanalen en de pop-up stores.

Op 16 en 17 mei ontvang je 10% korting op de gehele collectie en bieden ze de vermaak service in Circl aan!

Happy Shopping!