woensdag 14 nov 2018, 04.53

Reboost Your Workday

Zet een koptelefoon op, laat je meevoeren met een relaxte vibe en boost je gelukshormonen!
Energy up experience

Gratis toegang

Ontwikkeld door

In samenwerking met

energy up — logo met typo RGB

Een to-do-lijst die nooit slinkt, een overvolle mailbox, een druk sociaal leven; het zijn allemaal factoren die (werk)stress kunnen veroorzaken. Stress zorgt voor een slechte nachtrust en andere gezondheidsklachten. Hoogste tijd om wat meer ontspanning en plezier in de werkweek te stoppen. Daarom organiseren we in de Week van de Werkstress een hele bijzondere activatie: Reboost your Workday. Word meegenomen in een compleet nieuwe ervaring waarbij de focus ligt op zelfinzicht, plezier en beweging. Tijdens deze Reboost krijg je een koptelefoon op en zullen alle vier de gelukshormonen door je lijf stromen. Deze activiteit rond lunchtijd geeft je genoeg energie om de rest van de week fluitend door te komen!

Take a break en neem je collega’s mee! Wil jij deze onvergetelijke experience bijwonen? Meld je dan aan via de aanmeld-button, zodat je zeker bent van een plek.

 

Healthy Lunch

Na de Reboost experience kun je aansluitend in Circl Restaurant genieten van een gezonde, energy-boosting lunch plus een drankje en koffie of thee na, voor 17,50 euro. Reserveer je lunch door een mail te sturen naar restaurant@circl.nl 020 628 20 80.

 

Programma

11.45 – 12.30 uur: Reboost your Workday experience

12.30 – 13.00 uur: Energy boosting lunch