Colleges & Masterclasses Workshops
wo 9 sep 2020, 15.53
Webinar

De Grote Reset Live #1: De Ontwakende Consument

Een platform voor frisse denkers over een nieuwe economie - #1 Kaj Morel & Jaap Tielbeke
Gratis toegang

Na de succesvolle webinarreeks 'Corona Reset' volgt onze eerste Live Meetup met als thema: De Ontwakende Consument. De coronacrisis heeft plots en pijnlijk de problemen van onze huidige economie blootgelegd. Tegelijkertijd liet ze ons inzien dat het ook anders kan. Het was misschien maar heel even, maar wij hebben gezien dat een wereld met schonere lucht, helder water en mensen die naar elkaar omkijken mogelijk is. Om dit vast te houden en een nieuw tijdperk in te luiden hebben wij een andere economie nodig. Een economie die goed voor de mens zorgt terwijl zij de grenzen van ons planeet respecteert.

Hoe richten we deze nieuwe economie in? Wat hebben we nodig om doorbraken richting een duurzamere en socialere toekomst te realiseren? Waar liggen nú – ondanks alle uitdagingen – kansen om de reset knop in te drukken? Precies daarover willen we met jou in gesprek!

Kijk de Webinar hier terug!

1. WEBINAR [16.00–17.00 uur]

De Grote Reset bouwt voort op de Corona Reset webinarreeks. Ook in dit programma ga je in gesprek met frisse denkers, visionairs en eigentijdse profeten over het inrichten van een nieuw tijdperk. Deze editie heb je de mogelijkheid om Kaj Morel en Jaap Tielbeke te spreken over de invloed die je als consument hebt. Samen met Kaj openen we onze blik en bevragen we de aannames die we hebben over het economische systeem waarin we als consument functioneren. Daarnaast vragen we ons samen met Jaap af tot waar de invloed van de individuele consument reikt. De webinar vindt plaats tussen 16.00 – 17.00 uur en je kan je aanmelden via de knop bovenaan deze pagina.

 

2. MEET-UP [14.30–19.30 uur]

Voor en na de webinar organiseren we een meet-up in Circl. Als jij je hier voor opgeeft dan kun je de webinar live bijwonen. We zijn super blij dat we de deuren van Circl weer mogen openen voor jullie. Om dit te vieren hebben we een speciaal programma bedacht voor 30 frisse denkers. Dit programma staat in het teken staat van elkaar live ontmoeten, ideeën uitwisselen en lekker eten*. Deze dag vormt gelijk het startschot voor De Grote Reset Community, een groep die samen reflecteert en bouwt aan een duurzamere en socialere wereld.

Dus heb jij een frisse kijk op de samenleving van de toekomst én heb je een visie hoe we daar komen? Dan ben jij de frisdenker waar wij op zoek naar zijn! Stuur ons een mail o.v.v. ‘Reset Meetup’ waarin je aangeeft waarom jij er graag deel van uitmaakt. De beste ideeën krijgen een persoonlijke uitnodiging voor het live event en het aansluitende  community diner** in Circl.

*Wij zorgen uiteraard dat alle live ontmoetingen op gepaste afstand plaatsvinden en er rekening wordt gehouden met alle regels omtrent de bestrijding van Covid-19.

**We houden de ontwikkeling om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, nauwlettend in de gaten. Als de maatregelingen voor de horeca worden aangescherpt kan dit effect hebben op de organisatie van het diner. Wij stellen jou hier dan persoonlijk van op de hoogte.

Programma Meet-up

14.00 uur - Inloop
14.30 uur - Welkom + Introductie van het programma
14.40 uur - Workshop "De Kracht van Verwondering" o.l.v. Kaj Morel
15.45 uur - Korte Break
16.00 uur - Start plenair programma (webinar)
17.10 uur - Korte Break
17.30 uur - Netwerkdiner
19.30 uur - Einde
De ontwakende consument
Bekijk meer
Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.