Workshops

vrijdag 10 feb 2023, 10.00 - 12.00

Samen op weg naar een afvalvrije organisatie!

Hoe bereik je als organisatie zero waste?
20220521_Renewi_Salesdag_051_

Gratis toegang

CIRCL - Zaal 3

Ontwikkeld door

De weg naar een afvalvrije organisatie kent veel uitdagingen. De weg naar zero waste is uitdagend, vol obstakels en uitdagingen, maar het is zeker mogelijk om ons doel te bereiken. Kom langs en werk in groepen in deze workshop aan concrete oplossingen om dichterbij ons doel van een afvalvrije organisatie te komen!

Om vooruit te komen moet je soms eerst een stap terug zetten. Dit zodat we alles goed kunnen overzien en zaken in het juiste perspectief kunnen zetten. Renewi Inhouse Services biedt oplossingen voor de toenemende vraag naar integraal afval- & grondstoffenbeheer. Door middel van de aanpak van Renewi geven ze inzicht in de potentie aan grondstoffen en welke grondstoffen nog worden beschouwd als afval waardoor deze worden weggegooid. Hierbij organiseren ze een inhouse afvalinzameling en bieden ze rapportages aan als stuurinformatie met als doel om de kwaliteit en kwantiteit van de grondstoffen voor klanten te verhogen.

Met de interactieve ‘Zero Waste Escaperoom’ gaan we in groepen van 4-6 personen aan de slag om de route naar zero waste af te leggen. Aan de hand van vragen en opdrachten die in de presentatie naar voren komen, komen de deelnemers steeds verder in het oplossen van de problemen en het ontwijken van de obstakels die je tegenkomt op weg naar een afvalvrije organisatie. Plezier, samenwerking en kennis vormen de combinatie voor deze interactieve ochtend!

Er zijn 50 plekken beschikbaar dus meld je snel aan via bijbehorende link!