vrijdag 5 okt 2018, 17.15

Sushi & Schubert op de Zuidas

Het Nederlands Philharmonisch Orkest organiseert een muzikale avond met twee concerten en tussendoor geniet je van sushi!
Sushi & Schubert 1200×648

Gratis toegang

CIRCL - Event Space

Door de aanleg van de Noord/Zuidlijn is Amsterdam een stukje kleiner geworden. Daarom organiseert het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest, na de spectaculaire opening van de Noord/Zuidlijn door het Nederlands Kamerorkest, dit seizoen concerten in Noord én Zuid. Op vrijdag 5 oktober komt Sushi & Schubert naar de Zuidas. Een bijzonder avond met heerlijke sushi van Sushilee en muziek van Schubert door topmusici op twee bijzondere locaties op de Zuidas: Circl en De Nieuwe Poort.

Programma

17.15 uur: Inloop & welkomstdrankje @ Circl
18.00 uur: Concert @ Circl: Strijkkwintet in C van Schubert door een kwintet uit het Nederlands Philharmonisch Orkest
19.00 uur: Groep 1: Sushi en drankje @ Sushilee / Groep 2: Drankje en concert @ De Nieuwe Poort: Arpeggione Sonate van Schubert door Carin Nelson (cello) en Jelger Blanken (piano)
20.00 uur: Groep 1: Drankje en concert @ De Nieuwe Poort: Arpeggione Sonate van Schubert door Carin Nelson (cello) en Jelger Blanken (piano) / Groep 2: Sushi en drankje @ Sushilee
21.00 uur: Afsluitende borrel @ De Nieuwe Poort

Aanmelden

Circl mag voor deze muzikale avond twee kaarten t.w.v. 32,50 weggeven aan onze community. Meld je aan door te reserveren via de linkerbutton. Zijn de wildcards vergeven? Via deze link kun je kaarten bestellen.