vrijdag 7 mei 2021, 10.00 - 15.15

Sustainable Brand New World talks

In deze webcast, gaan de juryleden en genomineerde van 'Initiatief van het Jaar' samen met Harm Edens in gesprek over eerlijke, openhartige en inspirerende verhalen van merken in de nieuwe wereld.
Sustainable Bran New World Talks

Livestream

Sinds 2014 kent Sustainable Brand Index™ een juryprijs toe genaamd Initiatief van het Jaar (Venture of the Year) – ter ere van een initiatief op het gebied van duurzame branding en communicatie. Het doel van deze prijs is om een initiatief onder de aandacht te brengen dat een positieve impact heeft op mens, maatschappij of milieu en dat kan worden gezien als een voorbeeld of inspiratie voor andere actoren op de markt. De juryprijs maakt deel uit van Sustainable Brand Index™, Europa’s grootste onafhankelijke onderzoek op het gebied van merken en duurzaamheid. De juryprijs wordt jaarlijks uitgereikt in Zweden (Årets Insats, sinds 2014), Noorwegen (Årets Bidrag, sinds 2020) en Nederland (Initiatief van het Jaar, sinds 2020).

In Nederland bestaat de jury van deze prestigieuze prijs van 2021 bestaat uit: Maurits Groen (Waka Waka, Kipster), Leontine Gast (The Terrace), Ewa Skotnicki (Fairphone), Sander Veenendaal (Heldergroen), Roderick Mirande (Adformatie) en Annemarije Tillema (SBI Benelux).

De content die aan bod kwam in de jury bijeenkomsten, was dermate inspirerend dat de jury het initiatief heeft genomen om hier een educatief karakter aan te koppelen onder de naam
‘De Sustainable Brand’s New World talks’. In deze reeks, bestaande uit webcasts en podcasts, gaan de juryleden in gesprek over eerlijke, openhartige en inspirerende verhalen van merken in de nieuwe wereld.

Neem deel aan deze webcast en laat je inspireren!