English
Maatschappij
wo 12 dec 2018, 19.00 - 22.30

Sustainable Young Netwerk (SYN) Event

Dé plek waar je jouw duurzame ambities kan delen!
Gratis, extern reserveren

Ben jij een young professional die de wereld een beetje beter wilt maken én wil je (meer) duurzame ambities in je werk waarmaken? Kom dan naar het eerstvolgende Sustainable Young Netwerk (SYN) event op woensdagavond 12 december! Je ontmoet gelijkgestemde young professionals uit heel Nederland om elkaar verder te helpen. Ook is er een inhoudelijk programma. Deze keer leert generatie expert Aart Bontekoning je gedateerde processen van communiceren, vergaderen en besluiten herkennen, die ervoor zorgen dat innovatieve en duurzame ideeën van de jonge generatie vaak stranden. Je gaat naar huis met concrete handvaten om deze processen zelf eigentijds te maken en er zo voor te zorgen dat jouw duurzame ideeën meer kans maken!

Programma

19:00 – 19:30 Inloop

19:30 – 21:30 Interactief programma met o.a.:

  • Young professional aan het woord: Chiel van Leeuwen
  • Terug naar de collegebanken: Aart Bontekoning
  • Matchmaking: Ontdek hoe je elkaar kunt versterken om duurzame ambities te verwezenlijken

21:30 – 22:30  Borrel

Young professional aan het woord

Elk SYN event vertelt een young professional over zijn of haar ervaringen om van te leren. Op 12 december nodigen wij Chiel van Leeuwen uit. Om te blijven pionieren op het gebied van duurzaamheid, verliet Chiel na ruim 4 jaar Vandebron en ging aan de slag bij de bierbrouwer Heineken. Daar is hij verantwoordelijk om de verpakkingen van het biermerk wereldwijd te verduurzamen. Chiel deelt zijn ervaringen en geeft je inzicht hoe jij duurzame ambities kan realiseren in je werk.

Terug naar de collegebanken

Op een SYN event neemt een expert je mee terug naar de collegebanken! Op 12 december geven we het podium aan generatie expert Aart Bontekoning. Te vaak stranden innovatieve en duurzame ideeën van de jonge generatie in gedateerde processen van communiceren, vergaderen en besluiten die volgens Aart onbewust worden herhaald door de oude generaties Op het  SYN event leert Aart je deze gedateerde processen herkennen.

Aanmelden & tickets

Circl is partner van Sustainable Motion en het clubhuis van de Duurzame Jonge 100. Door deze samenwerking mogen 5 plekken weggeven voor dit toffe event. Zijn de plekken vergeven? Bestel dan je tickets via deze link.

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.