English
wo 13 mrt 2019, 19.00 – 22.30 uur

Sustainable Young Netwerk (SYN) event

Dé plek om je duurzame ambities te delen!
Gratis, extern reserveren

Ben jij een young professional die de wereld een beetje beter wilt maken én wil je (meer) duurzame ambities in je werk waarmaken? Kom dan naar het eerstvolgende Sustainable Young Netwerk (SYN) event op woensdagavond 13 maart! Er staat een interactief en inhoudelijk programma voor je klaar. Je ontmoet gelijkgestemde young professionals uit heel Nederland om elkaar verder te helpen én gaat aan de slag met het vergroten van jouw overtuigingskracht.

Young professional aan het woord

Elk SYN event laten we een young professional aan het woord om van zijn of haar ervaringen te leren en op het aankomende event is dat René van der Linden. René werkt als manager Wind & Energie Innovatie bij FrieslandCampina en richt zijn duurzaamheidspijlen op de zuivelboer als belangrijk onderdeel van de energietransitie. Hij beweegt zich in een boeiend spanningsveld waarin duurzaamheid, business modellen, techniek en samenwerken centraal staan.Op woensdagavond 13 maart vertelt René je hoe hij zijn inhoudelijke werk combineert met vernieuwing én zijn collega’s zelfs op beleidsniveau weet te overtuigen.

Overtuigen op de werkvloer

Op een SYN event zetten we één voor iedereen herkenbaar thema centraal en gaan we hier samen met een expert mee aan de slag. Ervaar jij als young professional ook wel eens weerstand van collega’s voor jouw duurzame ideeën? Op 13 maart geeft expert Jeroen Heun je inzicht in waar deze weerstand vandaan komt en leert hij je hier mee om gaan door je overtuigingskracht te vergroten. Samen met andere young professionals ontdek je op een interactieve manier wat maakt dat je iemand overtuigt en leer je krachtige argumenten formuleren. De volgende dag weet je jouw collega’s op je werk nog beter mee te krijgen in jouw duurzame idee!

Aanmelden

Circl en Sustainable Motion hebben een gedeelde visie op een duurzame wereld en daarom werken we samen. We mogen 5 plekken weggeven aan onze community.  Zijn de plek vergeven? Koop dan je kaartje via deze link!

Programma

19:00 – 19:30

Inloop

19.30 - 21.30

Interactief programma met o.a.:
• Young professional aan het woord: René van der Linden neemt je mee in zijn duurzaamheidsavontuur bij FrieslandCampina en deelt hoe hij er in slaagt zijn collega’s zelfs op beleidsniveau te overtuigen.
• Overtuigingsexpert Jeroen Heun geeft je inzicht in waar weerstand tegen duurzame ideeën vandaan komt en leert hij je hiermee om te gaan door je overtuigingskracht te vergroten.
• Ontdek op interactieve manier met andere aanwezigen hoe je iemand overtuigt en krachtige argumenten te formuleren.

21:30 – 22:30

Borrel

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.