Tentoonstelling

woensdag 10 mei 2023, 15.30 - 18.30

Opening tentoonstelling: CIRCLE of Life

Opening van de tentoonstelling CIRCLE of life
CIRCLE of life (1)

Gratis toegang

CIRCL - Event Space

In samenwerking met

Zazamalala Foundation
Von Kunst
Letter Z Design
circl-logo-zwart

Stichting Zazamalala is onder extreem moeilijke omstandigheden al 23 jaar bezig met het herstel van de natuur op het eiland Madagaskar, dat geteisterd wordt door klimaatveranderingen, ontbossing en armoede. Aan de hand van de foto's wordt getoond waar ze werken en hoe zij te werk gaan.

Tijdens het event zal fotograaf, voorzitter en medeoprichter Owen Leen van de Kunst en Cultuur commissie van Young ABN AMRO, de tentoonstelling introduceren. Daarna volgt een interview met oprichter van de Stichting Zazamalala, Dr. Simon Rietveld.

Voor, tijdens en na de opening van de tentoonstellingsperiode van 10 mei tot 31 mei, heb je de mogelijkheid om voor een exclusieve prijs foto’s aan te kopen, gemaakt in Madagaskar, via de organisatie Vøn Kunst Amsterdam. Op deze manier steun je niet alleen de stichting maar krijg je er ook wat moois voor terug.

Door middel van de onderstaande QR-code kun je ook een donatie doen aan de Stichting Zazamalala. Hiermee steun je het planten van oorspronkelijk bos op kale en geërodeerde grond, het herstellen van het leefgebied van allerlei met uitsterven bedreigde dieren, maar ook de ontwikkeling en steun aan de mensen die rond het bos leven. Denk hierbij aan scholing voor kinderen, verstrekken van zonnekokers om families onafhankelijk te maken van brandhout uit het bos, mensen een vaste baan te geven en ze economisch aan het bos te binden.

Het openingsevent vindt plaats op 10 mei, schrijf je in via de aanmeldlink!

De tentoonstelling is gratis en zonder reservering te bezoeken van 10 t/m 31 mei.

Programma

  • 15.30: Inloop
  • 16.00: Start programma
  • 16.45: Tour tentoonstelling
  • 17.00 - 18.00: Borrel
  • 18.15: Afsluiting