Tentoonstelling
10 mei 2023 - 31 mei 2023
CIRCL - Event Space

Tentoonstelling: CIRCLE of Life

Natuurherstel op het eiland Madagaskar

Schuin onder Afrika ligt het op drie na grootste eiland ter wereld, Madagaskar. Het eiland wordt geteisterd door klimaatveranderingen, ontbossing en armoede. Onder extreem moeilijke omstandigheden werkt hier al 23 jaar een Nederlandse stichting aan natuurherstel: Stichting Zazamalala.

De foto’s die gemaakt zijn door Owen Leen van de Kunst en Cultuur commissie van Young ABN AMRO, tonen de omgeving waarin zij werken en hoe zij te werk gaan.

Gedurende en na de tentoonstellingsperiode van 10 mei tot 31 mei, kan je, via de organisatie Vøn Kunst Amsterdam, voor exclusieve prijzen foto’s kopen die gemaakt zijn in Madagaskar. Hierdoor steun je de stichting en krijg je er ook wat moois voor terug.

Door middel van de onderstaande QR-code kun je ook een donatie doen aan de Stichting Zazamalala. Hiermee steun je het planten van oorspronkelijk bos op kale en geërodeerde grond, het herstellen van het leefgebied van allerlei met uitsterven bedreigde dieren, maar ook de ontwikkeling en steun aan de mensen die rond het bos leven. Denk hierbij aan scholing voor kinderen, verstrekken van zonnekokers om families onafhankelijk te maken van brandhout uit het bos, mensen een vaste baan te geven en ze economisch aan het bos te binden.

De tentoonstelling is gratis en zonder reservering te bezoeken van 10 t/m 31 mei.

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.