vrijdag 2 jun 2023 t/m maandag 4 sep 2023

Toekomst van Circl

Circl Movement gaat door
zomerstop 2023

Ontwikkeld door

Circl, het circulaire paviljoen van ABN AMRO op de Zuidas, staat voor een verandering. Vanaf 1 juli gaat ABN AMRO het inmiddels verkochte Circl paviljoen op de Zuidas permanent verlaten. Dit betekent dat de fysieke activiteiten van ABN AMRO in Circl, inclusief zaalverhuur, worden beëindigd per 2 juni. Maar Circl Movement gaat door met haar missie!

Circl: the building that became a movement

Binnen de muren van het Circl paviljoen is een beweging ontstaan, die groter is dan het gebouw. Deze beweging, ‘Circl Movement’, zal de missie van Circl buiten de deuren van het gebouw vanaf de 2e helft van 2023 voorzetten.

Die missie is mensen, bedrijven, overheid en organisaties bij elkaar te brengen om kennis te delen, elkaar te helpen en uit te dagen de volgende stap te zetten om de transitie naar een nieuwe impactvolle circulaire economie te versnellen.

Circl Movement: een platform

We gaan in ieder geval door met het ontwikkelen van content en zowel fysieke als online programma’s om deze missie te blijven nastreven. Deze programma’s zullen we op verschillende locaties in het land gaan organiseren. Houd onze website in de gaten voor inspirerende verhalen en updates over onze programma’s.

Circl paviljoen: de circulaire reis

Zoals eerder is gecommuniceerd, zal het paviljoen, dat is gebouwd op circulaire principes, op enig moment in de toekomst worden ontmanteld. Hoewel de nieuwe eigenaar, Victory Group, nog niet in staat is om de toekomstige locatie van Circl te delen op dit moment, is het plan om het gebouw te ontmantelen en opnieuw te gebruiken precies waar het voor is ontworpen.

De volgende fase in de evolutie van Circl staat voor proof of concept en zal een belangrijke demonstratie zijn van circulariteit in de praktijk. Circl Movement zal dit hele proces op de voet volgen en de lessen die we hieruit leren delen.

Alle activiteiten van ABN AMRO in Circl, inclusief zaalverhuur zullen beëindigd worden per 2 juni. Houd onze site in de gaten voor meer informatie over de volgende stappen van Circl, en abonneer je hieronder op onze nieuwsbrief om niets te missen!

Tot snel!