za 18 jan 2020, 20.02
CIRCL

Training: Duurzaamheid in beweging

Hoe krijg je maatschappij en mens echt in beweging op duurzaamheid?

Eén gratis trainingsdag van Youfacilitate in direct toepasbare methoden en technieken om meer beweging te creëren en slimmer samen te werken. In samenwerking met Springtij en ABN AMRO. Gratis toegankelijk voor iedereen die werkt aan verduurzaming van Nederland.

Aanmelden via youfacilitate.nl

 

Hoe het zo kwam

Deze gratis trainingsdag komt voort uit een belofte die Pepijn Nicolas (directeur Youfacilitate) deed op het Springtij Forum 2019. Dat waren drie geweldige dagen duurzaamheid met ruim 600 specialisten en bestuurders die ertoe doen. Met open gesprekken, verbinding, verhalen, bevlogenheid. Ook met gedram soms, want er moet zoveel en de belangen zijn groot.

Pepijn faciliteerde drie dagen en constateerde dat er aan drive, kennis en innovatiekracht geen gebrek is. Geld is er ook zat, zo meldden bankiers. Waarom gaat de verduurzaming dan niet harder? Pepijns gedachte: op sociaalpsychologisch vlak is wat te winnen. Meer mensenkennis en samenwerkingskracht. En toen Pepijn op de derde Springtij dag aan iedereen vroeg om een serieuze belofte te doen deed hij er zelf ook een. Eén dag training slimmer samenwerken tot echte beweging. Gratis voor iedereen die aan duurzaamheid Nederland werkt.

Pepijn Nicolas doet deze belofte niet alleen. Alle facilitators van Youfacilitate doen mee waardoor we ongeveer 500 mensen kunnen trainen. Springtij steunt de belofte en Circl ABN AMRO levert de locatie en de catering!

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.