di 11 dec 2018, 10.00 - 12.00

TSOL x Circl Masterclass: Hylke Faber

Leading without fear; bevrijd jezelf van beperkingen en ontgrendel je groeipotentieel!
Toegang vanaf € 75

Angst beperkt je in de weg naar authentiek leiderschap, maar hoe leer je het omzetten in persoonlijke groei? Op 11 december krijg je de kans om een masterclass te volgen van Hylke Faber, de man die ze bij de grootste Amerikaanse bedrijven, zoals Microsoft inschakelen om managers te leren luisteren naar hun eigen beste ingevingen. Want waarom hebben we toch zo'n moeite om naar onszelf te luisteren? Daar heeft Hylke Faber een antwoord op. In zijn workshop, gebaseerd op zijn boek 'Taming Your Crocodile: Unlearn Fear & Become a True Leader' leert hij mensen het onderscheid te maken tussen ingevingen die voortkomen uit angst en wijze ingevingen. Met zijn theorie, tips en tricks word je de beste adviseur van jezelf!

Slimme mensen maken niet altijd slimme besluiten. Als de druk hoog is, er veel te doen is en je jezelf wil bewijzen, zie je het soms even niet meer. Terwijl je eigenlijk best weet wat goed is, laat je je leiden door angst en de verwachtingen van anderen. Zonde.

De masterclass is bedoeld voor mensen die de uitdaging aan willen gaan om te luisteren naar de kant van henzelf die het beste met hen voor heeft. Het is voor de mensen die niet willen dat ze na jaren goed en hard presteren met een burn-out thuis komen te zitten; voor mensen die veel willen bereiken, maar dat wel op een duurzame manier willen doen. De methodologie van Faber nodigt je uit na te denken over wie je bent en hoe je jezelf en anderen kunt leiden vanuit een authentieke plek. Een must voor iedereen die zijn leiderschap naar een hoger niveau wil tillen!

De spreker

Hylke Faber is de auteur van Taming Your Crocodiles – Unlearn Fear & Become a True Leader. Bloomberg heeft dit boek uitgeroepen tot een van de tien beste boeken in leiderschap van 2018. Faber werkte jarenlang als succesvolle strategieconsultant in New York. Op een gegeven moment kwam hij zichzelf tegen en ontdekte dat hij op een andere, wijzere en meer compassievolle manier zijn werk en de rest van zijn leven wilde benaderen. Hij begon met het faciliteren en ontwikkelen van coachingsprogramma’s voor meer rust en tevredenheid op de werkvloer en startte het Growth Leaders Network. Inmiddels coacht hij vele CEO’s van grote Amerikaanse bedrijven en helpt hij hen naar hun eigen advies te luisteren. Ook leidt hij de Leader as Coach programma’s op Columbia Business School Executive Education.

Aanmelden

The School of Life & Circl slaan de handen ineen om eigenzinnige programma’s voor persoonlijke ontwikkeling aan te bieden voor professionals op de Zuidas. Circl mag voor dit event 5 vrijkaarten ter waarde van 90,75 euro weggeven. Zijn de plekken vergeven? Je kunt hier nog reguliere tickets bestellen.

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.