di 15 jan 2019, 13.00 - 17.00 uur

Urban Mining Collective: Onmisbare circulaire ‘bouwstenen’

Leer alles over product-as-a-service in de gebouwde omgeving en de échte waarde van MPG Waarde!
Gratis, extern reserveren

New Horizon en het Urban Mining Collective organiseren tijdens de Week van de Circulaire Economie een interactief programma waarbij ze niet alleen kennis delen met de bouwwereld, maar ook twee nieuwe serviceconcepten lanceren. Aan het woord deze middag zijn specialisten en sprekers die de wereld meer circulair willen maken. Zij delen hun bevindingen tot nu toe en gaan hierover graag met je in gesprek tijdens de paneldiscussie. Na een plenair gedeelte zijn er twee sessies 1. De waarde van de MPG waarde en 2. Product as a service in de bebouwde omgeving. In beide sessies krijg je tools om direct met circulariteit aan te slag te gaan of juist de volgende stap te zetten naar een circulair bedrijfsmodel!

Programma

  • Sessie 1 van 13.00 – 14.45u: De waarde van de MPG waarde
    • Het gebouwontwerp en de materiaallijst zorgt voor een bepaalde MPG score (Milieu Prestatie Gebouw). Maar wist je dat je met circulaire materialen deze score redelijk eenvoudig kunt verlagen? Nieuwsgierig hoe dit in zijn werk gaat? Wij vertellen je er graag meer over!
  • Sessie 2 van 15.15 – 17.00u Product as a service in de bebouwde omgeving
    • Tijdens deze sessie lanceren we een nieuw product die werkt als een product-as-a service. Deze service is de eerste stap richting circulair financieren, waarmee de drempel wordt verlaagd om producten en oplossingen uit Urban Mining toe te passen. Interessant?! We gaan hier uitgebreider met elkaar over in gesprek om te kijken welke mogelijkheden dit voor jou biedt.

Heb je behoefte aan inzichten en informatie waar je direct mee aan de slag kunt? Sluit aan bij één of beide sessies!

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.